Nalazi se u regiji Konakli. Udaljen je cca. 12km od Alanje i 130km od aerodroma Antalija. All inclusive. Više informacija >>>

Položaj: Nalazi se u regiji Konakli. Udaljen je cca. 12km od Alanje i 130km od aerodroma Antalija.
Smještaj: Ukupan broj smještajnih jedinica je 225. Standardne sobe (26m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba). Sve smještajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakodnevno se dopunjuje voda), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi, balkon ili terasu.
Usluga: All inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži sa hranom i pićem do 18h. All Inclusive concept ne uključuje: uvozna pića, svježe cijeđene sokove, sladoled, sobnu uslugu, sva flaširana pića, tursku kafu, specijalna vina i koktele.
Sadržaj: Glavni restoran, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: ljekar, čuvanje djece, frizer, internet kafe, prodavnice, rent a car. Wi-FI internet u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena cca. 500m. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Postoji šatl bus na svakih sat vremena za goste hotela i ne naplaćuje se.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za djecu uzrasta od 4-12 godina. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: tursko kupatilo, masaža, sauna, sportovi na vodi, SPA, kozmetički salon, bilijar, kompjuterske igre.
Hotel je renoviran 2015. god.


MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.