Poštovani putnici i partneri,

Uslijed pojave i naglog širenja virusa COVID-19, te na osnovu naredbi i odluka nadležnih državnih institucija, obavještavamo Vas da će poslovnica agencije ARD Travel biti zatvorena za fizičke posjete do daljnjeg.

Za sve upite možete nas kontaktirati na sljedeće mail adrese: ardtravel@bih.net.ba i ardauto@bih.net.ba, i odgovore ćete dobiti putem maila.

Sva turistička putovanja koja su ugovorena za period 01.04. do 25.04.2020., odnosno do okončanja vanrednog stanja neće se realizirati. Obzirom da je agencija izvršila plaćanja inostranim partnerima (hotelima, aviokompanijama...), putnicima koji su izvršili rezervacije za navedena putovanja nudimo pomjeranje termina ili vaučer na iznos uplaćenog aranžmana. Vaučer se može iskorisititi godinu dana nakon okončanja vanrednog stanja, u bilo kojem periodu, za bilo koji aranžman naše agencije.
 

Turistički aranžmani ugovoreni za ljetnu turističku sezonu neće se otkazivati i biće realizovani u skladu sa ugovorima o putnom aranžmanu. Agencija će pratiti situaciju, te o svim dodatnim i potrebnim informacijama vezano za aranžmane agencija će blagovremeno informisati putnike i reagovati u zavisnosti od situacije i prema preporukama Svjetske zdrvstvene organizacije (WHO). Svaka obavijest biti će postavljena na web i na facebook stranici agencije. Ukoliko se loša epidemiološka situacija produži i približi planiranom datumu putovanja, putnicima će biti ponuđena alternativna rješenja. Svakako ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi opravdali Vaše povjerenje i pokazali još jednom da je nama interes i zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu.

Hvala Vam na razumjevanju i strpljenju.

Želimo Vam da ostanete zdravi i da nam se svima ova situacija što prije završi i da se ponovo družimo na nekim narednim putovanjima.

Vaša ARD Travel!

PUTOVANJA MAJ

Avio Karte

RANI BOOKING HRVATSKA