Dubrovnik je za mnoge jedno od najpopularnijih i najatraktivnijih odredišta u vrijeme novogodišnjih praznika. Ljepota grada Dubrovnika, njegovih ulica,čine predstoječe praznike posebnim i nezaboravnim...

OPIS

DUBROVNIK-GRAND HOTEL PARK 4*

Dubrovnik je za mnoge jedno od najpopularnijih i najatraktivnijih odredišta u vrijeme Božića i Nove Godine. Ljepota grada Dubrovnika, njegovih ulica , čine božićni blagdan posebno uzvišenim, a zadnje sate stare i prve sate nove godine nezaboravnima. Cijeli grad trese groznica u isčekivanju tih dana. Tu jedinstvenu atmosferu osjetit ćete na svakom kantunu, bilo da se nalazili na Stradunu, u nekoj od gradskih ulica, restoranu ili pak u lokalnom kafiću.
Organizirani doček nove godine na otvorenom s prigodnim programima odvija se na više gradskih lokacija. Tradicionalni doček na Stradunu je jedan od najvelinčastvenijih događaja koji se mogu doživjeti u Dubrovniku. Taj jedinstveni spektakl donio je gradu Dubrovniku titulu jednog od najpoželjnijih odredišta za doček nove godine. Veselo je i bučno i na Novom Stradunu turističkog centra Babin Kuk. Na trgovima oko Novog Straduna nastupaju redovito najpoznatije hrvatske glazbene zvijezde. Osim ovih, program se odvija na Glavnoj Plaži i šetalištu u Uvali Lapad, omiljenim okupljalištima mnogih Dubrovčana. Dočekati Novu Godinu možete i na zabavama koje se priređuju u gotovo svim dubrovačkim hotelima i restoranima.
 

CIJENE

GRAND HOTEL PARK 4*

Cijene su navedene u KM na bazi usluge POLUPPANSIONA po osobi po danu .

Period
Vrsta sobe
01.07 - 02.08.2020

1/2+1, standard/more

77 KM

jednokrevetna soba 

155 KM

Za rezzervacije 5 i više noći  MOGUĆE PLAĆANJE UNICREDIT SHOPPING KARTICAMA DO 6 RATA

POPUSTI:
*Jedno dijete do 5 godina GRATIS

* Dijete 2-12 godina na pomoćnom ležaju s dvije odrasle osobe -50%
 

DOPLATE:
• Boravišna taksa 3 KM po osobi/danu
• Boravišna taksa za djecu od 12-17,99 god. po osobi/danu 1,50 KM
 

NAČINI PLAĆANJA

1. Avansna uplata za rezervaciju 30%, ostatak se plaća 10 dana prije putovanja.
2. Obročna otplata putem kreditnih kartica UniCredit i Raffeisen banke uz odgovarajuće uvećanje

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.