PROGRAM PUTOVANJA

1. i 2.DAN (Petak/Subota, 28./29.12.2018.) BIH – MAĐARSKA – SLOVAČKA - KRAKOW
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Krakow u podnevnim satima. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora mogućnost za fakultativno razgledanje grada u pratnji vodiča: Brdo Vavel sa srednjovjekovnim kraljevskim dvorcem i katedralom, Barbakan, ostatke starih gradskih zidina (cvijetna vrata), Jagielonski univerzitet... Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN (Nedjelja, 30.12.2018.) KRAKOW – AUSCHWITZ
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Auschwitz - koncentracioni logor iz Drugog Svjetskog rata koji se nalazi na UNESCO-voj listi zaštićene svjetske baštine. Obilazak i drugog dijela koncentracionog logora Birkenau u kojem je sniman film „Šindlerova lista“. U poslijepodnevnim satima povratak u Krakow. Slobodno vrijeme za indiviudalne aktivnosti. Noćenje.
4.DAN (Ponedjeljak, 31.12.2018.) KRAKOW – WIELIZCKA - DOČEK NOVE GODINE
Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak rudnika soli Wielizcka (Velićka) koji je star preko 700 godina i koji je još jedna znamenitost pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak rudnika soli uz spuštanje na dubinu od 135m., obilazak predivnog jezera i plesne dvorane, te kraljevske kapele napravljene od soli. U večernjim satima odlazak na trg te Doček Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje.
5. i 6.DAN (Utorak/srijeda, 01./02.01.2019.) KRAKOW
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za shopping. Polazak prema BiH u poslijepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 295,00 KM
(za uplate do 15.11.2018.)

REDOVNA CIJENA PROGRAMA  345,00 KM
 

 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana je uključeno:
- Prijevoz modernim autobusom
- Smještaj u Krakowu, u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama
- Organizacija putovanja i vodička služba

U cijenu aranžmana nije uključeno:
- Putničko-zdravstveno osiguranje 2,00 KM po danu/osobi do 60 god.
- Fakultativni izleti i ulaznice za muzeje
- Provizija za kartično plaćanje na rate
- Individualni troškovi

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.