Pet otoka okruženih rijekom Unom...

Cijene u tabeli su izražene u KM, PO KUĆICI PO NOĆI,  za 2020. godinu:

VRSTA SMJEŠTAJA KAPACITET USLUGA CIJENA
KUĆICA NA DRVETU   max 4 OSOBE Noćenje sa doručkom 195
GLAMPING KUĆICA   max 2 OSOBE Noćenje sa doručkom 98
DOMAĆINSKA KUĆA  1/2 Noćenje sa doručkom 98
1/3 146
APARTMANI OENEUS  APP11,APP6,APP3,APP2 Noćenje sa doručkom 59 PO OSOBI
VIKENDICA OENEUS max 9 OSOBA Noćenje 351


KUĆICA NA DRVETU pruža jedinstven smještaj na našim prostorima. Jedna jedina takva je na našim otocima. Kapaciteta 4 osobe, potpuno opremljena da zadovolji ukuse gostiju koji žude za novim iskustvom…. Magična i čarobna, okružena rijekom Unom pružit će neponovljivo iskustvo. 

GLAMPING KUĆICE odnosno drveni bungalovi su vizija vlasnika. Simboličnih naziva po pritokama rijeke Une ; Krusnica, Unac i Klokot. Kapaciteta 2 osobe, pružaju smještaj gostima koji žele doživjeti blizinu rijeke Une i prirode. Kao i kućica na drvetu, ovaj tip smještaja je jedinstven na našim prostirima.
*Napomena; 3 bungalova dijele zajednički toalet. 

DOMAĆINSKA KUĆA - DVOKREVETNE & TROKREVETNE SOBE u domaćinskoj kući su sobe hotelskog tipa. Kapaciteta 20 osoba; imamo 4 dvokrevetne i 4 trokrevetne sobe. Kreirane za goste koje ipak u svojoj avanturi žele malo luksuza. Opremljene po posljednjim hotelskim standardima, pružit će gostu udobnost i luksuz. 

APARTMANI OENEUS Smješteni 100 metara od otoka, također predstavljaju luksuzniji tip smještaja. Apartmani su podijeljeni po kapacitetu osoba te imamo; App 11, app 6, app 3, app 2. Ukupno 22 osobe se mogu smjestiti i uživati u komforu koji pružaju. 

VIKENDICA OENEUS Smještena 100 metara od otoka, također predstavlja luksuzniji tip smještaja. Vikendica je kapaciteta 9 osoba i svojim karakteristikama je predviđena za grupu ljudi koji žele privatnost. U sklopu vikendice omogućeno je roštiljanje i outdoor druženje.