Hotel se nalazi u oblasti Turkler, udaljen je 20 km od Alanye i 98 km od aerodroma Antalya. All inclusive... Hotelska plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, stoni tenis, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna se ne naplaćuju. Mini klub... Više detalja >>>

OPIS

WHITE CITY RESORT HOTEL 5* All Inclusive - Alanya

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Turkler, udaljen je 20 km od Alanye i 98 km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 205 soba . 191 standardna soba (28,5m², max.2+2pax), 14 porodičnih soba (34m²,max.3+1pax, sa jednom ili dvije sobe, jedno kupatilo). Sve sobe imaju kupatilo, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), satelitsku TV antenu, tepih, balkon.
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, ručak, večeru, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00 časa. U cijenu nisu uključena uvozna pića, flaširana pića, svježi cjeđeni sokovi, turska kafa, room service, sva hrana i usluga poslije 24 časa.
Sadržaj: Glavni restoran, Ala carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka, snack bar, bar na plaži i bazenu, disko bar. Doktor po pozivu, kompjuterske igrice, vešeraj, telefon, fax i internet posebno se naplaćuju.
Plaža: Hotelska plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, stoni tenis, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: masaža, rasvjeta teniskih terena,motorizovani sportovi na vodi, usluge kozmetičkog i SPA salona, masaža, bilijar.
Zabavni program tokom dana pored bazena, večernji show program, kino. Mini klub za djecu od 04-12 godina.

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.