Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, udaljen je 65 km od aerdoroma Antalya i 6 km od Side-a i Manavgata... ostale nformacije>>>

Položaj:Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, udaljen je 65 km od aerdoroma Antalya i 6 km od Side-a i Manavgata.
Smještaj:Hotel ima ukupno 2730 soba; 140 soba u glavnoj zgradi, 448 soba u bungalovima i 122 sobe u A bloku. U glavnoj zgradi ima 117 soba (29m2, 2+1pax), 19 porodičnih soba (49m2, dvije sobe max4pax), 4 suita (58m2, max3pax) i 1 soba prilagođena invalidima. Sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, u suit sobama parket, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi i pivo, obnavljaju se svakodnevno), sef , satelitsku TV. U bungalovima se nalazi 450 standardnih soba (23m2, 2+1pax), 18 porodičnih soba (33m2, dvije sobe max5pax) i 4 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe u bungalovima imaju balkon ili terasu, kupatilo, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, parket, mini bar, sef, satelitsku TV. U A bloku- 87 standardnih soba (24m2, 2+1pax), 35 porodičnih soba (33m2, 2+2pax). Sobe su opremljene kao i hotelske sobe.
Usluga:Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, poslijepodnevni čaj, kafu i kolače, sladoled u Ice cream corneru, večeru, kasni snack, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bife za djecu, sladoled u Mini klubu, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed (u japanskom restoranu se plaća rezervacija), mini bar (sokovi i voda se nadopunjuju svaki dan), baby corner u restoranu. U cijenu nisu uključena luksuzna uvozna pića, skupa vina, flaširana pića, svježi cjeđeni sokovi, nargila.
Sadržaj:Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A'la Carte restorani –turski, italijanski, kineski, meksički, francuski, grčki, japanski (posebno se plaća) i riblji restoran (potrebna rezervacija unaprijed i može se koristiti jedanput u toku boravka). Barovi u cijelom hotelskom kompleksu, English pub otvoren 24 časa. Posebno se plaća doktor, baby sitting, telefon, fax, internet caffe, kompjuterske igrice, renta car.
Plaža:Hotelska privatna pješčana i šljunkovita plaža, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, aqua park sa 4 tobogana za odresle i jedan za djecu, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, mini futbal, stoni tenis, mini golf se ne naplaćuju. Posebno se plaćaju masaža, SPA centar, bilijar, kuglanje, tenis u večernjim satima, sportovi na vodi. Luna par za djecu iznad 3 godine.
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu od 04.-12. godina i klub za tinejdžere od 13-16 godina.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.