Hotel se nalazi u oblasti Kizilot, 28km udaljen od Manavgata i 85km od aerodroma Antalya.Shuttle bus od hotela do Manavgata koji se na naplaćuje.Usluga: Ultra all inclusive... ostale informacije>>>

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Kizilot, 28km udaljen od Manavgata i 85km od aerodroma Antalya.Shuttle bus od hotela do Manavgata koji se na naplaćuje.
Smještaj: Hotel ima ukupno 350 soba. 326 standardnih soba (32m², 2+2pax), 22 porodične sobe (45m², 3+2pax, dvije sobe odvojene vratima),2 King suita (52m², max.5pax, jacuzzi u kupatilu) i 3 sobe prilagodjene invalidima. ). Sve sobe imaju kupatilo/kada, fen, split klima uredjaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda, mineralna voda, obnavlja se svakodnevno), sef (posebno se naplaćuje), satelitsku TV antenu i muzičke kanale, tepih i balkon.
Usluga: Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, kasna užina, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, sva domaća i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00. Posebno se naplaćuju: premium i markirana strana pića, svježi voćni sokovi (samo uz doručak se ne naplaćuju), flaširana pića, pića u disko klubu, room service, turska kafa.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, barovi u raznim dijelovima hotelskog kompleksa, A’la Carte restorani Sultan – turska kuhinja, Ocean – riblji, Cesars – italijanski, barovi u raznim dijelovima hotelskog kompleksa. Doktor, baby sitter, vešeraj i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet i PC igre, trgovine posebno se naplaćuju.
Plaža: Hotelska plaža, pjeskovita, do plaže vodi podzemni tunel, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, košarka, teniski tereni, stoni tenis. Posebno se naplaćuju sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, masaža, usluga kozmetičkog salona i SPA centra.
Zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji show program. Mini klub za djecu.

CIJENE

MOLIM DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.