Hotel se nalazi u oblasti Goynuk, udaljen je 9 km od Kemera,45km od centra Antalije, 55 km od aerodroma Antalya. Ultra all incluseve..Hotel posjeduje privatnu plažu, šljunkovita i pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitnes centar,tursko kupatilo, sauna, tenis, stoni tenis, mini golf,..  Mini klub za djecu i teenage klub... Više detalja >>>

OPIS

SHERWOOD CLUB KEMER 5* Ultra All Inclusive - Kemer

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Goynuk, udaljen je 9 km od Kemera,45km od centra Antalije, 55 km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ukupno ima 406 soba rasporedjenih u 45 vila. 64 standardne sobe (29m²;2+1 pax), 56 standardnih većih soba(35m²;2+2 pax ), 56 standardnih lake soba (29m², max 2+1 pax), 194 standardne Lake, veće sobe(35m²;max 2+2 pax), 36 porodičnih soba (58-70 m², dvije spavaće sobe odvojene vratima,2 kupatila, max 4 pax). Sve sobe imaju kupatilo/ tuš, fen, centralni klima uredjaj koji radi u odredjenom periodu, u zavisnosti od vremenskih uslova, laminat ili keramičke pločice, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi i pivo-obnavljaju se svakodnevno), sef, satelitsku TV i muzičke kanale, interent konekcija u sobi se posebno naplaćuje, balkon ili terasa.
Usluga: Ultra all incluseve – švedski sto za doručak,rani doručak, A’la Carte doručak, ručak, užinu,popodnevni kolači, sladoled u odredjeno vrijeme,večera i kasna užina, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koju je moguće izvršiti jednom u toku boravka, sva domaća i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića. Posebno se naplaćuju: posebna strana pića, flaširana pića, posebna vina, svježi voćni sokovi (osim uz doručak), energetksa pića.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A`la Carte restorani- turski, italijanski, riblji, kineski, lobby bar, Vitamin bar, bar pored bazen, bar na plaži, slastičarna, internet konekcija u lobiju. Doktor, baby sitting, vešeraj, rent a car, frizer, internet i PC igre, rent a car se posebno naplaćuju.
Plaža: Hotel posjeduje privatnu plažu, šljunkovita i pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitnes centar,tursko kupatilo, sauna, tenis, stoni tenis, mini golf, košarka, odbojka na plaži.Sportovi na vodi, masaža, usluge SPA&kozmetičkog salona, bilijar, paviljoni na plaži i bazenu se posebno naplaćuju.
Zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu 05-12 godina i za teenage klub za uzrast od 13-17 godina.

CIJENE

MOLIM DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Dijete do 12 godina gratis smještaj uz dvoje odraslih.
 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.