Hotel se nalazi u oblasti Konakli, 12km udaljen od Alanje i 110km od aerodrome Antalya. Usluga Ultra all inclusive. Hotelska privatna plaža, šljunkovita, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži....

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Konakli, 12km udaljen od Alanje i  110km od aerodrome Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 438 soba. Standardne sobe (29m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), porodične sobe (37-52m, max.5pax) i 3 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen, centralni klima uređaj koji radi u određeno vrijeme u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi po dolasku, kasnije samo voda), sef , wi-fi internet, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon. 
Usluga: Ultra All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, supa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim satima, Ala carte restorani jednom u toku boravka sa rezervacijom unaprijed koja se plaća. Posebno se naplaćuju: sva strana pića, specijalna vina, turski kafa, nargila, piće u disko klubu, sva usluga poslije 02.00, svježi voćni sokovi, flaširana pića. 
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani – italijanski, meksički, riblji, barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, baby sitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet i PC igrice, trgovine, rent a car posebno se naplaćuju. WI-FI internet u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska privatna plaža, šljunkovita, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka se ne naplaćuje. Oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar posebno se naplaćuju.


Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show program.Mini klub za djecu od 04.-12 godina

QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
QUATTRO BEACH SPA & RESORT

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.