Hotel se nalazi u oblasti Alara, Okurcalar region, 35km udaljen od Alanje i 95km od aerodrome Antalya. Usluga u hotelu All Inclusive. Hotelska privatna plaća, šljunkovita, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf se ne naplaćuje. Rasvjeta teniskih terena, sportovi na vodi, bilijar posebno se naplaćuju. Više detalja >>>

OPIS

PORTO AZZURRO DELTA 5* - All Inclusive - Alanya

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Alara, Okurcalar region, 35km udaljen od Alanje i 95km od aerodrome Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 213 soba. 165 standardnih soba(30m²,spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), 44 porodične sobe (40m²,dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4pax),2 junior suita(54m², spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo) i dvije sobe prilagodjene invalidima. Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen, centralni klima uredjaj koji radi u odredjeno vrijeme u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, supa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od10.00-24.00, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koju je moguće izvršiti jednom u toku boravka. Posebno se naplaćuju: sva strana pića, piće u disko klubu, svježi voćni sokovi, flaširana pića posebno se naplaćuju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani – Anatolian (turska kuhinja), riblji restoran , barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, baby sitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet i PC igrice, trgovine, rent a car posebno se naplaćuju. WI-FI internet u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska privatna plaća, šljunkovita, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf se ne naplaćuje. Rasvjeta teniskih terena, sportovi na vodi, bilijar posebno se naplaćuju.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show program.Mini klub za djecu.
www.portoazzurrohotels.com

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.