Hotel Lonicera Resort & Spa Hotel 5* se nalazi u Incekum regiji, udaljen je oko 98 km od aerodroma  u Antaliji, oko 20km od Alanje. 

LONICERA RESORT AND SPA 5*

Položaj: Hotel Lonicera Resort & Spa Hotel 5* se nalazi u Incekum regiji, udaljen je oko 98 km od aerodroma  u Antaliji, oko 20km od Alanje. 
Smještaj: Hotel raspolaže sa 823 smještajne jedinice koje su raspoređene u 4 bloka:
Standardne sobe (max 2+1 osoba),
Porodične suit sobe (max 4 osobe).
Sve smještajne jedinice imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), set za kuvanje kafe i čaja, sef (uz doplatu), laminat, besplatan WiFi, balkon ili terasu.
Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevne užine, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:30h, svjež sok od pomorandže uz doručak. All Inclusive koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sladoled, energetske napitke, specijalna vina, svježe voćne sokove, A la Carte restorane uz rezervaciju unaprijed i doplatu, ulazak u disko klub.
Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, snack bar, bar pored bazena, lobi bar, A la carte restorani (turski, italijanski, francuski), disko klub (ulaz se plaća, piće je besplatno). Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga ljekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, shoping centar, rent a car. Bežični internet je besplatan u lobiju.
Plaža: Hotelska plaža je pješčana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz doplatu.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, odbojka na plaži, stoni tenis, košarka, fitnes, teniski tereni, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za djecu od 4-12 godina sa posebnim sadržajima tokom dana i večeri. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, masaža, osvetljenje za teniske terene, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, salon lepote, profesionalni tereni za fudbal (105x55 m). 
 

LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*
LONICERA RESORT AND SPA 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.