Hotel se nalazi u centru Kemera, 65km udaljen od aerodroma Antalya.Usluga: All inclusive ... ostale informacije>>>

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u centru Kemera, 65km udaljen od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 100 soba.90 standardnih soba (2+1pax), 9 suit soba (max.4pax) i jedna soba prilagodjena invalidima. Sve sobe imaju kupatilo/tuš, fen, klima uredjaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda po dolasku), satelitsku TV antenu, balkon.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevnu kafu, večera, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.00. Posebno se naplaćuju: strana pića, sva pića nakon 23.00, svježi voćni sokovi, sladoled, turska kafa, hrana i piće u baru na plaži.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, bar pored bazena, bar na plaži, Sailor’s bar. Sef na recepciji, doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer posebno se naplaćuju.
Plaža: Hotel je udaljen 900m od plaže, šljunkovita, suncobrani i ležaljke na bazenu i na plaži se ne na plaćuju. Postoji besplatan shuttle bus od hotela do plaže.
Sport i zabava: Otvoreni bazen sa dijelom za djecu, stoni tenis, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar. Sportovi na vodi se posebno plaćaju.

CIJENE

 MOLIM DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.