Nalazi se u regiji Kumkoy. Udaljen cca. 4km od Sidea, 7km od Manavgata  i cca. 67 km od aerodroma u Antaliji.

OPIS

Položaj: Sweet park hotel se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je cca. 4km od Sidea,7km od Manavgata  i cca. 67 km od aerodroma u Antaliji.
Smještaj: Hotel ima 92 smještajne jedinice. Standardne sobe ( max 2+1osobe). Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (posebno se plaća), ketler, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu, laminat.
Usluga: All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h. AIl koncept ne uključuje: premium i specijalna uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, svježe voćne sokove, tursku kafu.
Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga ljekara, fax, telefon i sef. Wi Fi se dodatno plaća.
Plaža: Hotelska pješčana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se naplaćuju, udaljena 300m. Ležaljke i suncobrani porejd bazena su besplatni.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, tursko kupatilo.

 

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.