Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 

OPIS

 
Pino Nature Hotel je pravo mjesto da napunite svoje baterije i pripremite se za dugu nadolazeću zimu… Priuštite sebi beskrajne šetnje kroz mirisnu šumu, udahnite čisti kisik, uživajte u vožnji bicikla, opustite svoj um i tijelo u našem wellness centru uz saunu, bazen ili ugodnu masažu baš po Vašem ukusu… Prošetajte do čuvene bob staze, Sarajevske žičare ili se provozajte Alpine coasterom sa voljenom osobom. Nakon divno ispunjenog dana, uživajte u domaćoj kuhinji, slasticama i okrepljujućim prirodnim sokovima.
24 smještajne jedinice uključuju 12 elegance soba, 4 deluxe soba, 6 toranj soba, dvosobni apartman „WOLF“, dvoetažni apartman „RABBIT“ gdje svaki od njih ima neku svoju prepoznatljivost i karakteristiku. Sve sobe su moderno opremljene nudeći različite tipove ugođaja počevši od satelitske TV, sefa, mini bara, toaletske kozmetike te čaja i kafe. Wi-Fi je dostupan u čitavom hotelu.

Prostrani aparmani „WOLF“ i „RABBIT“ su posebnost hotela koje imaju očaravajuće i jedinstvene poglede na Trebevićku prirodu.

Sjajno mjesto za potpunu relaksaciju pružiti će Vam 23 metra dug bazen, dječiji bazen, 2 saune, fitness centar i 2 sobe za masažu. 

SPECIJALNA PONUDA ZA PERIOD 01.10.-20.11.2020.:

Odrasla osoba
 
Usluga Cijena
Minimalan boravak 2 noći Noćenje s doručkom 59 KM

Cijena po osobi uključuje:

- Noćenje sa doručkom
- Besplatno neograničeno korištenje wellness centra
- GRATIS najam bicikla
- 20 % popust na sve masaže i tretmane
- Besplatan WiFi i parking
- Besplatno neograničeno korištenje dječije igraonice
- Dijete do 6 godina GRATIS

 

HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ
HOTEL PINO NATURE 4* TREBEVIĆ

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.