Hotel se nalazi u Beleku, 27km udaljen od aerodroma Antalya i 35km od centra Antalije.Usluga: A’la Carte all inclusive. Usluga A’la Carte all inclusive. Hotel posjeduje privatnu plažu, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel sadrži otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, aqua park, tursko kupatilo, saune, soba sa snijegom, jacuzzi, teniski tereni, fitnes, odbojka, košarka, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi.  Ostale informacije>>>

OPIS

BELEK - HOTEL CALISTA LUXURY RESORT 5* Ala carte All Inclusive - Belek

Položaj: Hotel se nalazi u Beleku, 27km udaljen od aerodroma Antalya i 35km od centra Antalije.
Smještaj: Hotel ima ukupno 598 soba rasporedjenih u 7 hotelskih blokova. 404 standardne sobe (52m², 2+1pax), 92 povezane sobe (2+2pax), 6 soba prilagodjenih invalidima, porodične sobe –63 duplex sobe (80m², 2+2pax, na prvom spratu je dnevni boravak sa dva sofa kreveta, kupatilo, na drugom spratu spavaća soba sa francuskim krevetom i kupatilom),18 corner suit soba (70m², dnevni boravak sa dva sofa kreveta, kupatilo sa jakuzzijem i balkon),2 Sera i Corona suita (160m²,dnevni boravak i trpezarija, toilet za goste, spavaća soba sa kupatilom i jakuzzijem, druga spavaća soba sa kupatilom/kada, balkon), King suit Royal (240m²,ulazni hol, dnevni boravak i trpezarija, toalet za goste, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupatilo sa jakuzzijem, drugo kupatilo/kada, balkon). Sve sobe imaju kupatilo/kada, fen, centralni klima uredjaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, plazma TV sa satelitskim programom, balkon. 14 vila u hotelskom kompleksu. 10 Twin vila (150m² – na prvom spratu dnevni boravak i trpezarija, terasa i bazen, na drugom spratu- dvije spavaće sobe sa kupatilima, jacuzzi, balkon), 3 Superior vile (260m² – prvi sprat – dnevni boravak i trpezarija, radna soba, kuhinja, spavaća soba sa kupatilom/jacuzzi, terasa i privatni bazen; drugi sprat – 3 spavaće sobe, dvije sa francuskim ležajem, jedna sa odvojenim krevetima, 3 kupatila sa jacuzzijem, balkon); VIP vila Leo, (1500m² – vila je projektovana u tri bloka: prvi blok- prvi sprat-dnevni boravak, LCD TV, trpezarija, radna soba, salon, kućno kino, bar, terasa I privatni bazen; drugi sprat – recepcija, 4 spavaće sobe sa LCD TV, kupatila sa jacuzzijem, balkon. Drugi blok- prvi sprat-kuhinja, bar, soba sa bilijarom i LCD TV; drugi sprat –4 spvaće sobe, LCD TV, kupatila sa jacuzzijem, balkon. Treći blok- prvi sprat, VIP SPA – tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, shock shower i soba za masažu. Drugi sprat-dnevni boravak i trpezarija, spavaća soba, LCD TV, kupatilo sa jacuzzijem).
Usluga: A’la Carte all inclusive – visok nivo usluge u svim restoranima, švedski sto sa konobarom samo za vaš sto. Sva hrana i piće su uključeni u uslugu. Posebno se naplaćuju- premijum viski, V.S.O.P. posebna domaća i strana vina, A’la Carte restorani, 24h room service, VIP restoran i cigarete. Za goste u Presidential suitu, King suitu i u vilama postoji VIP koncept.
Sadržaj: Restorani su otvoreni za sve goste- Bellum-glavni restoran, Sakura- istočnjački restoran, Timo (italijanska kuhinja), Turca (turska kuhinja), More (riblji restoran),La Carne (južnoamerička kuhinja), BBQ restoran, Elegance restoran (za goste u vilama). Restoran pored bazena i na plaži, snack restoran. Samo za goste u vilama postoji VIP restoran, brza usluga, batler, poslovni servis, 24h room service,vešeraj, hemijsko čišćenje, prioritet u svim hotelskim uslugama, svakondevno se doprema u sobu voće, kolači i vino. Za goste u VIP vilama, kao i za sve ostale goste hotela posebno se naplaćuju: doktor, baby sitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet i PC igre, shopping centar, rent a car, iznajmljivanje Lap top-a, DVD player i filmovi.
Plaža: Hotel posjeduje privatnu plažu, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Beach paviljoni se posebno naplaćuju i potrebna je rezervacija unaprijed.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, aqua park, tursko kupatilo, saune, soba sa snijegom, jacuzzi, teniski tereni, fitnes, odbojka, košarka, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi. Masaža, usluge kozmetičkog salona, Callos SPA centar, usluge kozmetičara, motorizovani sportovi na vodi, časovi tenisa, rasvjeta teniskih terena, kuglanje, PC igre, interent cafe posebno se naplaćuju.
Zabavni program tokom dana pored bazena i na plaži, večernji show program sa profesinalnim grupama, muzika uživo, specijalne noći. Calimero – mini klub za djecu od 04 – 14 godina.

CIJENE

MOLIM DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Dijete do 12 godina gratis smještaj uz dvoje odraslih.
 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.