Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, 2 km od centra Alanye i 132 KM od aerodroma Antalya. Usluga: All inclusive... Hotel ima privatnu plažu, pjesak i šljunak, koja je udaljena 20 m od hotela i prelazi se preko ulice. Otvoreni i zatvoreni bazen za djecu i odrasle, toboggan, fitness centar. Sauna, tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi se posebno plaćaju.  Ostale informacije>>>

OPIS

HOTEL ANTIQUE ROMAN PALACE 4* All Inclusive - Alanya
 

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, 2 km od centra Alanye i 132 KM od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 109 soba smještenih u dva bloka. U A bloku su standardne sobe 2+1 pax, u B bloku standardne sobe 2+2 pax. Sve sobe imaju privatno kupatilo kada/tuš, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef (posebno se plaća), mini bar (prazan), tepih, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, ručak, poslijepodnevni čaj, kafa, kolači, večera, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00. Uvozna pića, flaširana pića, bar i A’la Carte restorani na plaži, svježi voćni sokovi posebno se naplaćuju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restoran na plaži koji se posebno plaća, snack bar i bar pokraj bazena. Doktor, vešeraj i internet se posebno plaćaju.
Plaža: Hotel ima privatnu plažu, pjesak i šljunak, koja je udaljena 20 m od hotela i prelazi se preko ulice.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazen za djecu i odrasle, toboggan, fitness centar. Sauna, tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi se posebno plaćaju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu.

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Dvoje djece do 7 godina gratis smještaj uz dvoje odraslih.
 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.