Hotel se nalazi u oblasti Turkler, 18 km od Alanye i 100 km od aerodroma Antalya. Usluga: All inclusive. Hotelska privatna plaža 400 m od hotela, pjesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, tursko kupatilo, fintes, stoni tenis, košarka, teniski teren, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju: masaža, bilijar, tenis u večernjim časovima, sportovi na vodi. Zabavni program tokom dana i večernji show. Mini klub za djecu od 04-12. godina.Junior club za djecu od 13-16 godina. Više detalja >>>

EFTALIA SPLASH RESORT 4* All Inclusive - Alanya

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Turkler, 18 km od Alanye i 100 km od aerodroma Antalya.

Smještaj:Hotel ima ukupno 290 soba. 197 standardnih soba (24m2, 2+1pax), 90 porodičnih sobe (45m2, max2+2pax, dvije sobe odvojene vratima, jedno kupatilo) i 3 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe imaju kupatilo, fen, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef (posebno se plaća), tepih, satelitsku TV antenu, balkon.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne kolače, čaj, kafa, večera, ponoćna supa. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00 su uključeni u cijenu. A'a Carte restorani se mogu koristiti jedanput u toku boravka i potrebna je rezervacija, sladoled u slastičarni. Posebno se naplaćuju: strana pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi i pića u disko klubu kao i sva usluga poslije 24 časa.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A'la Carte restorani, barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, frizer, telefon, baby sitting, internet caffe, trgovine, rent a car posebno se naplaćuju.
Plaža: Hotelska privatna plaža 400 m od hotela, pjesak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, tursko kupatilo, fintes, stoni tenis, košarka, teniski teren, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju: masaža, bilijar, tenis u večernjim časovima, sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana i večernji show. Mini klub za djecu od 04-12. godina.Junior club za djecu od 13-16 godina. 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.