Hotel se nalazi u centru Alanye. Usluga u hotelu je polupansion. Hotel ima privatnu pješčanu plažu udaljenu 40 m od hotela, ležaljke i suncobrani pored bazena se naplaćuju. Na plaži se posebno plaćaju. Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar. Tursko kupatilo, sauna, masaža i sportovi na vodi posebno se naplaćuju. Jednom u toku sedmice turska noć i muzika uživo. U okviru hotela postoji i dječija igraona. Više detalja >>>

EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Polupansion - Alanya
Položaj: Hotel se nalazi u centru Alanye, 125 km od Antalya aerodroma.
Smještaj: Hotel ima ukupno 222 sobe. Standardne sobe (21m2, max2+1pax), porodične sobe (25-40m2, max 4pax) i 4 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe imaju kupatilo, fen, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se naplaćuje), satelitsku TV antenu, keramički pod, balkon.
Usluga: Polupansion- švedski sto za doručak i večeru, sva ostala usluga se posebno plaća. A'la carte restorani sa rezervacijom unaprijed i posebno se plaćaju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A'la carte restorani, lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži. Doktor, frizer, telefon, fax, internet caffe i kompjuterske igrice posebno se naplaćuju.
Plaža: Hotel ima privatnu pješčanu plažu udaljenu 40 m od hotela, ležaljke i suncobrani pored bazena se naplaćuju. Na plaži se posebno plaćaju.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar. Tursko kupatilo, sauna, masaža i sportovi na vodi posebno se naplaćuju. Jednom u toku sedmice turska noć i muzika uživo. Postoji dječija igraona. 

EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Polupansion - Alanya
EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Polupansion - Alanya
EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Polupansion - Alanya
EFTALIA AYTUR HOTEL 4* Polupansion - Alanya

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.