Hotel se nalazi u oblasti Okurcular, 32 km od Alanye i 90 km od aerodroma Antalya. Hotel ima ukupno 617 soba. 563 standardne sobe (27m2,2+2pax), 20 porodičnih soba (54m2, max4pax) i 6 soba prilagođenih invalidima. Sve sobe su smještene u pet različitih blokova, imaju balkon, kupatilo, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, tepih ili parket, satelitsku TV antenu. Više detalja >>>

 DELPHIN BOTANIK 5* - All Inclusive - Alanya
Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Okurcular, 32 km od Alanye i 90 km od aerodroma Antalya. Hotel ima besplatan servis do Alanye, Managvata i Side-a. Potrebno je napraviti rezervaciju na recepciji.
Smještaj: Hotel ima ukupno 617 soba. 563 standardne sobe (27m2,2+2pax), 20 porodičnih soba (54m2, max4pax) i 6 soba prilagođenih invalidima. Sve sobe su smještene u pet različitih blokova, imaju balkon, kupatilo, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, tepih ili parket, satelitsku TV antenu.
Usluga: First class all inclusive-šampanjac za dobrodošlicu, švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, poslijepodnevni snack, kolači, čaj, kafa, sendviči, sladoled, svježe cjeđeni sokovi, večeru i kasni snack. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobi sa sokovima, pivo, voda, lješnjaci i čokolada nadopunjuju se svaki dan, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed (samo jedan restoran u toku sedam dana, drugi se naplaćuje). U glavnom restoranu dostupni su dijetalni i dječiji bife. Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna vina i flaširana pića nisu uključena u cijenu.
Sadržaj: Glavni restoran Park gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani-Ottoman (turski), Mr. fish (riblji), Dolce Vita (italijanski), China House (daleki istok), Sushi, Dai Tokai Teppan Yaki (japanski), snack restoran na plaži sa rezevacijom unaprijed. Barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, frizer, vešeraj, internet (besplatan je u lobby-ju), renta car, kompjuterske igrice se posebno plaćaju
Plaža: Hotel ima privatnu šljunkovitu i pjeskovitu plažu, ležaljke, suncobrani, peškiri se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za djecu, tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, Jacuzzi, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Teniska oprema, časovi tenisa, masaža, salon ljepote, kuglanje, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja se posebno naplaćuju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program, jedanput u petnaest dana turska i gala večera. Mini klub za djecu i klub za tinejdžere, luna park.
www.delphinhotel.com

DELPHIN BOTANIK 5* - All Inclusive - Alanya
DELPHIN BOTANIK 5* - All Inclusive - Alanya
DELPHIN BOTANIK 5* - All Inclusive - Alanya
DELPHIN BOTANIK 5* - All Inclusive - Alanya

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.