Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5km udaljen od grada Side i Manavgata i 50km od aerodroma Antalya.

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5km udaljen od grada Side i Manavgata i 50km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 455 soba u glavnoj zgradi. Standardne sobe (33m², max.2+1pax),  Suit sobe (55m², dvije sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4pax). Sve sobe su modern opremljene, imaju kupatilo/kada/tuš, fen, split klima uredjaj, laminat, telefon, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi, pivo-obnavljaju se svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, LSD TV, balkon. WI- FI internet se ne naplaćuje.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, užina, ručak, popodnevni čaj  I kafa, domaća i neka strana alkoholna I bezalkoholna pića, nakon 00.00 hrana i piće se naplaćuje, dječiji buffet, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed- jednom u toku boravka, mini bar (sokovi, voda, mineralna voda, pivo, obnavljaju se svakodnevno), baby corner u restorani, dijetalni buffet, bar na plaži od 10.00 – 18.00.  Posebon se naplaćuju: strana pića, posebna vina, flaširana pića, svježi voćni sokovi, pića nakon 00.00, piće u disko klubu.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani –Soboro (azijska kuhinja), Turquoise  (mediteranski), Mangal (turski) sa rezervacijom unaprijed-jednom u toku boravka.  Barovi u hotelskom kompleksu. Posebno se naplaćuju usluge doktora, baby sitting, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, internet café, PC igrice, rent a car. WI-FI internet se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska privatna plaza udaljena100m od hotela, pjeskovita i šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji organizovan prevoz do plaže koji se ne naplaćuje.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, aqua park sa toboganom, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebo se naplaćuju: masaža, usluge SPA& Wellness centra, bilijar, kuglanje i sportovi na vodi. 
Zabavni program tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina , mini Disco.
www.bosphorussorgun.com

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.