Hotel se nalazi u oblasti Obagol, 2 km od centra Alanye i 130 km od aerodroma Antalya. Usluga All Inclusive. Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tursko kupatilo, stoni tenis...

OPIS

BLUE WAVE SUITE 4* All Inclusive - Alanya

Smještaj: Hotel ima ukupno 192 sobe. 51 standardna soba (25-40m2, 2+1pax), 127 suit soba (40-53m2, max4+1pax, jedna spavaća+dnevna soba), 13 economic soba (30m2, 2+1pax, bez balkona), 1 soba za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju privatno kupatilo, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i kafa, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u cijenu. Uvozna pića, svježi voćni sokovi, sladoled, turska kafa, sva hrana i usluga na plaži posebno se plaćaju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, lobby bar, bar pokraj bazena. Doktor, telefon, fax, internet, renta car, trgovine se posebno plaćaju.
Plaža: Plaža je udaljena 300 m od hotela, pjesak, suncobrani i ležaljke se posebno plaćaju. Ležaljke i suncobrani na bazeni se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tursko kupatilo, stoni tenis. Posebno se plaćaju sportovi na vodi, masaža, sauna i ostale aktivnosti na plaži.

CIJENE

MOLIM DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Dijete do 13 godina gratis smještaj uz dvoje odraslih.

BLUE WAVE SUITE 4*
BLUE WAVE SUITE 4*
BLUE WAVE SUITE 4*
BLUE WAVE SUITE 4*
BLUE WAVE SUITE 4*
BLUE WAVE SUITE 4*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.