Hotel se nalazi u oblasti Belek, 33km udaljen od aerodroma Antalya. Usluga High All Inclusive. Hotelska plaža, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel posjeduje otvoreni bazen za odrasle i djecu, relax bazen za odrasle, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni,... Podledajte više detalja>>>

ASTERIA CLUB BELEK (1 ST CLASS HOLIDAY VILLAGE), High Class All Inclusive


 
Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Belek, 33km udaljen od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 495 soba raspoređenih u dvospratnim bungalovima. 320 standardnih soba (24m², 2+1pax), 100 standardnih soba sa krevetima na sprat (24m², 2+2pax), 75 porodičnih soba (46m², max. 4+1pax, dvije sobe odvojene vratima, kupatilo). Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen, klima uređaj koji radi u odredjeno vrijeme u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi, pivo- obnavljaju se svakodnevno), sef, keramički pod, satelitsku TV antenu i muzičke kanale, balkon, francuski balkon ili terasu.
Usluga: High class all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni bufet, sladoled u odredjeno vrijeme, svježi voćni sokovi samo uz doručak, mini bar u sobi, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se može izvršiti jednom u toku boravka, sva domaća i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića. Posebno se naplaćuju:svježi voćni sokovi, luksuzna strana pića, posebna vina, flaširana pića i pića u konzervi.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: turski, italijanski, kineski i riblji, barovi u raznim dijelovima hotelskog kompleksa. Doktor, baby sitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, trgovine, rent a car posebno se naplaćuju.Wi-fi internet u lobiju i pored bazena se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska plaža, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za odrasle i djecu,relax bazen za odrasle, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, razni kursevi- plesa, stranih jezika.Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, usluge SPA centra i masaža.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show program. Mini klub sa raznim aktivnostima za djecu.
Napomena: Hotel je renoviran 2012 godine.
www.asteriahotels.com

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.