Hotel se nalazi u oblasti Okurcalar, 90 km od aerodroma Antalya i 33 km od Alanye.Usluga:All inclusive... ostale informacije>>>

OPIS

Položaj:Hotel se nalazi u oblasti Okurcalar, 90 km od aerodroma Antalya i 33 km od Alanye.
Smještaj:Hotel ima ukupno 333 sobe. 307 standardnih soba (30m2, 2+2pax), 17 porodičnih soba (39m2, 2+2pax, dvije sobe odvojene vratima), 6 suita (51m2, max5pax) i 3 apartmana za mladence. Sve sobe imaju kupatilo, fen, centralnli klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi po dolasku, kasnije se voda nadopunjuje svaki dan), sef, tepih, satelitsku TV antenu, balkon. Usluga:All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, ponoćni snack, sladoled u periodu od 14.00-16.00. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića od 10.00-24.00 su uključeni u cijenu. U cijenu nisu uključena uvozna pića, svježi cjeđeni sokovi, pića u disko klubu, pića u lobby baru osim vode, sladoled, čaj i kafa, room servis.
Sadržaj:Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani turski i italijanski sa rezervacijom unaprijed- jednom sedmično. Doktor, baby sitting, frizer, vešeraj, internet konekcija,telefon, fax, renta car posebno se naplaćuju.
Plaža:Hotel posjeduje privatnu šljunkovitu plažu, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri su uz depozit.
Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, 3tobogana, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Masaža, SPA centar, tenis u večernjim satima, bilijar, škola ronjenja se posebno naplaćuju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program, takmičenja uz bazen i na plaži, otvoreno kino. Mini klub za djecu od 04.-12. godina. Otvoreno kino za djecu koje radi u periodu 01.06.-01.10.2010.

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

ALANYA-HOTEL SAPHIR RESORT & SPA 5*
ALANYA-HOTEL SAPHIR RESORT & SPA 5*
ALANYA-HOTEL SAPHIR RESORT & SPA 5*
ALANYA-HOTEL SAPHIR RESORT & SPA 5*
ALANYA-HOTEL SAPHIR RESORT & SPA 5*
ALANYA-HOTEL SAPHIR RESORT & SPA 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.