Hotel se nalazi u oblasti Konakli, 12 km od Alanye i 130 km od aerodroma Antalya.Hotel ima ukupno 556 soba koje su... ostale nformacije>>>

OPIS

Položaj:Hotel se nalazi u oblasti Konakli, 12 km od Alanye i 130 km od aerodroma Antalya.
Smještaj:Hotel ima ukupno 556 soba koje su smještene u glavnoj zgradi i vilama. 422 standardne sobe u glavnoj zgradi (26m2,2+2pax) i 64 standardne sobe u vilama (27m2,2+1pax) i 54 vila standard de luxe sobe (30m2, max4pax) i 71 vila porodične sobe (35m2, max5pax). Sve sobe imaju kupatilo, fen, centralni klima uređaj u glavnoj zgradi i split klimu u vilama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi po dolasku), sef (posebno se naplaćuje), satelitsku TV antenu, balkon ili terasu, tepih u hotelskim sobama i keramički pod u vilama.
Usluga:All inclusive-švedski sto za doručak, ručak, večeru, poslijepodnevni čaj i kolači, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00 časa. U cijenu nisu uključena uvozna pića, svježi cjeđeni sokovi, sladoled, pića u disko klubu, room servis.
Sadržaj:Glavni restoran gdje se servira švedski sto, barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, baby sitting, frizer, internet, renta car se posebno naplaćuju.
Plaža:Hotel posjeduje privatnu šljunkovitu plažu, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri su uz depozit.
Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, teniski tereni, odbojka, fudbal, stoni tenis, fitness centar, tursko kupatilo, sauna i nemotorizovani sportovi su uključeni u cijenu. Masaža, tenis u večernjim satima, motorizovani sportovi na vodi, SPA centar, škola ronjenja i bilijar se posebno naplaćuju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu od 04.-12. godina.

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Dijete do 13 godina gratis smještaj uz dvoje odraslih
 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.