Hotel se nalazi u Alanyi, na poznatoj Kleopatra plaži, 1 km od centra grada i 118 km od aerodroma Antalya... ostale informacije>>>

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u Alanyi, na poznatoj Kleopatra plaži, 1 km od centra grada i 118 km od aerodroma Antalya.
Smještaj:Hotel ima ukupno 123 sobe. 100 standardnih soba (20m2, 2+1pax), 23 porodične sobe (40m2, jedna dnevna+spavaca+kupatilo). Sve sobe imaju privatno kupatilo, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i kafa, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00 časa. Uvozna pića, svježi cjeđeni sokovi, sladoled, turska kafa, A’la carte restoran, sva hrana i usluga poslije 23:00 časa posebno se plaćaju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restoran, bar pored bazena, snack bar. Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, renta car posebno se plaćaju. Wi-fi u lobby-ju je besplatan.
Plaža: Plaža je udaljena 50 m od hotela, pjesak, ležaljke i suncobrani se posebno plaćaju. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju. Između hotela i plaže nalazi se cesta.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, fitness centar, tursko kupatilo. Posebno se plaćaju sportovi na vodi, sauna, masaža i bilijar. Animacioni program 2 puta u toku sedmice i igralište za djecu.

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.