Hotel se nalazi u Karaburn regionu, 27 km udaljen od Side, 33 km od Alanye i 100 km od aerodroma Antalya.Usluga:Ultra all inclusive... ostale informacije>>>

OPIS

Položaj:Hotel se nalazi u Karaburn regionu, 27 km udaljen od Side, 33 km od Alanye i 100 km od aerodroma Antalya.
Smještaj:Hotel ima ukupno 242 sobe. Sve sobe su u glavnoj zgradi. 145 standardnih soba (37 m2, 2+2 pax), 65 porodičnih soba (45m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jedna dnevna soba, max5pax), 32 junior suita (40m2, jedna spavaća soba+1 kupatilo, 4+1pax). Standardne i porodične sobe su sa pogledom na okolinu i more, svi junior suiti su sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, kada/tuš, fen, klima uređaj (radi u određenim satima u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi i voda se nadopunjavaju svaki dan), sef (posebno se plaća), satelitsku TV antenu, balkon.
Usluga:Ultra all inclusive- od 10.00 do 02:00 časa, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack bar ručak, poslijepodnevni čaj, kafa i kolači, večeru i noćni snack. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića, sladoled samo u Mini klubu u trajanju od jednog sata, A’la carte restorani sa rezervacijom unaprijed mogu se koristiti jednom u toku sedmodnevog boravka su uključeni u cijenu. U cijenu nisu uključeni svježi cjeđeni sokovi, sva uvozna pića koja nisu u all inclusive konceptu, flaširana pića, specijalna vina, sladoled, nargila.
Sadžaj:Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani – mediteranski, kineski i turski, barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, baby sitting, vešeraj, frizer, telefon, fax, renta car, internet i PC igrice se posebno naplaćuju.
Plaža:Hotel posjeduje privatnu šljunkovitu i pjeskovitu plažu, leželjke i suncobrani se ne naplaćuju.
Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, jakuzzi, fitness centar, teniski tereni, košarka, mini futbal, odbojka, stoni tenis. Sportovi na vodi, sauna, masaža, tenis u večernjim satima, bilijar posebno se naplaćuju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu od 04-12 godina.

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.