Hotel se nalazi u Karaburn regionu, 27 km udaljen od Side, 35 km od Alanye i 100 km od aerodroma Antalya.Usluga:Ultra all inclusive... ostale informacije>>>

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u Karaburn regionu, 27 km udaljen od Side, 35 km od Alanye i 100 km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 398 soba. Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. 380 standardnih soba (30m²;3+1pax) i 18 porodičnih soba (33m²; dvije sobe odvojene vratima, max.5pax). Sve sobe imaju kupatilo, kada/tuš, fen, klima uređaj (radi u određenim satima, u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi samo prilikom dolaska), sef (posebno se plaća), satelitsku TV antenu, balkon.
Usluga:Ultra all inclusive- od 10.00 -24.00, švedski sto za doručak, ručak, snack, kafa, čaj, kolači u poslijepodnevnim satima, večeru i ponoćni snack. Sva lokalna i neka uvozna alkoholna pića, bezalkoholna pića, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed mogu se koristiti jednom u toku sedmodnevnog boravka uključeni su u cijenu. U cijenu nisu uključena uvozna pića koja nisu na listi menija, svježi cjeđeni sokovi i sladoled (samo je sladoled u Mini klubu besplatan u periodu jednog sata), sva flaširana pića, luksuzna pića i vina, pića u disko klubu, nargila.
Sadržaj: Otvoreni i zatvoreni dio glavnog restorana gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani Kebap Hous (turska kuhinja), Mediteranski restoran, barovi u hotelskom kompleksu, disko bar (posebno se plaća). Doktor, baby sitting, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet i PC igrice, renta car, trgovine se posebno naplaćuju.
Plaža: Hotel posjeduje privatnu šljunkovitu i pjeskovitu plažu, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka. Sauna, masaža, sportovi na vodi, teniski tereni u večernjim satima, bilijar se posebno naplaćuju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu od 04-12 godina.

CIJENE

MOLIM DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZERVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU!

Dijete do 14 godina gratis smještaj uz dvoje odraslih
 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.