Hotel se nalazi u oblasti Mahmutlar, 130 km od Antalye i 8 km od centra Alanye.Usluga: All inclusive.. ostale informacije>>>

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Mahmutlar, 130 km od Antalye i 8 km od centra Alanye.
Smještaj: Hotel ima ukupno 225 soba. 192 standardne sobe (2+1pax), 26 suit soba ( max4pax), dvije sobe za osobe sa posebnim prilikama. Sve sobe imaju privatno kupatilo, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), satelitsku TV, keramički pod i balkon.
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolač, čaj, kafa, večera i ponoćni snack. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00 časa, snack bar i sokovi na plaži do 17:00 časova su uključeni u cijenu. Uvozna pića, pića poslije 23:00 časa, pića u disko klubu, svježi voćni sokovi, A’la Carte restoran, room service, turska kafa, alkoholna pića u baru na plaži.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, jedan A’la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed i samo jednom u toku boravka, barovi pokraj bazena i na plaži. Doktor na poziv, frizer, vešeraj, telefon, fax, internet, PC igrice posebno se plaćaju.
Plaža: Hotelska privatna plaža, pjesak i šljunak, podzemni prolaz do plaže, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu su uz depozit.
Sport i zabava: Otvoreni bazen za odrasle i djecu, toboggan, unutrašnji bazen, tenis, stoni tenis, fitness centar, odbojka. Sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, tenis u večernjim satima, mini golf se posebno plaćaju.

CIJENE

MOLIMO DA POŠALJETE UPIT NA TABU REZRVACIJA PA ĆEMO VAM POSLATI PONUDU

Prvo dijete do 12 i drugo dijete do 3 godine gratis smještaj uz dvoje odraslih
 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.