PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (Četvrtak, 22.11.2018.) SARAJEVO – ZAGREB - ANTALIJA
Polazak sa dogovorenog mjesta u dogovoreno vrijeme i transfer modernim turističkim autobusom na relaciji Sarajevo – Zenica(Lašva) – Bugojno – Jajce – Zagreb. Let  iz Zagreba za Antaliju. Vođa puta je svo vrijeme sa grupom, a po dolasku u Antaliju grupu preuzima licencirani vodič putovanja. Slijedi transfer do hotela i smještaj u hotel na području Kemera ili Beleka. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.
2. DAN (Petak, 23.11.2018) MYRA
Doručak u hotelu. Odjava iz hotela i polazak na izlet duž obale kojom se pružaju predivni prizori. Ubrzo stižete u Myru gdje posjećujete grobnice uklesane u stijene, koje su dio fascinantnih znamenitosti Turske. Tu se nalazi i crkva sv. Nikole u kojoj je on pokopan. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Transfer do hotela na području Mugle. Smještaj. Večera. Noćenje.
3. DAN (Subota, 24.11.2018.) LIKIJA
Doručak u hotelu. Danas se možete pridružiti fakultativnoj vožnji brodom rijekom Dalyan i uživati u njenom krajoliku. Jedino je brodom moguć dolazak do plaže Iztuzu, koju još zovu i plažom kornjača, na samome kraju lagune. Ovdje ćemo napraviti kraću stanku za kupanje, a potom se vozimo natrag prema obali. U poslijepodnevnim satima nastavljamo prema Kušadasiju, gdje ćemo provesti sljedeće dvije noći te odmarati uz mogućnost kupanja u Egejskom moru ili zatvorenom hotelskom bazenu.
4. DAN (Nedjelja, 25.11.2018.) EFES
Doručak u hotelu. Danas posjećujete Efes, antički grad, jedan od najvećih arheoloških lokaliteta na svijetu. Očuvanost ovog historijskog mjesta je izvanredna. Ovdje ćete vidjeti ostatke javne tržnice, hrama Domitian, Nympheuma, termi, velikog teatra (za 25.000 gledaoca), čudesne aleje Arcadia i Celsusove knjižnice. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
5. DAN (Ponedjeljak, 26.11.2018.) PAMUKKALE
Doručak u hotelu. Vožnja kroz predivnu meandarsku dolinu prema Pamukkale-u, što na turskom znači pamučna palača. Snježno bijele terasaste vapnenačke padine travertina koje se naziru u daljini nastale su prelijevanjem mineralne vode i taloženjem minerala. Ovi termalni izvori bili su poznati po svojoj ljekovitosti čak i u antičkom dobu. Nakon dolaska možete kupati u bazenu sa termalnom vodom koji se nalazi u sklopu hotela u kojem boravimo. Večera. Noćenje u hotelu na području Pamukkalea.
6. DAN (Utorak, 27.11.2018.) HIERAPOLIS
Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema ostacima impozantnog grada Hierapolisa, koji je najveći procvat doživio u rimsko doba, prostire se iznad snježno bijelih terasa. Zadivit će vas ostaci Kleopatrinog bazena, Apolonovog hrama i teatra. Naše putovanje nastavljamo vožnjom kroz krajolike moćne planine Taurus prema Antaliji. Usput ćete posjetiti i predionicu tepiha po kojima je Turska svjetski poznata. Imat ćete priliku upoznati se sa cjelokupnim procesom izrade, od sirovine do tehnike tkanja, te vidjet brojne predivne primjerke gotovih tepiha. Dolazak u hotel u večernjim satima. Dva noćenja na području Kemera ili Beleka na bazi polupansiona (doručak + večera).
7. DAN (Srijeda, 28.11.2018.) ANTALIJA – VODOPAD KARPUZKALDIRAN
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet: Obilazak Antalije na kojem ćete vidjeti simbol grada, džamiju Yivli Minaret, s izrezbarenim minaretom, luku, ostatke zidina i odlično očuvani stari dio grada. Tokom obilaska grada imati ćete priliku i za kupovinu, a posebno nakita i modnih proizvoda od kože. Za kraj dana posjetit ćemo čuveni vodopad Karpuzkaldiran. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
8. DAN (Četvrtak, 29.11.2018.) ANTALIJA – ZAGREB – SARAJEVO  
Doručak u hotelu. U skladu s vremenom odlaska, autobus će Vas dovesti do aerodroma u Antaliji minimalno 3 sata prije leta. Let iz Antalije za Zagreb. Po dolasku u Zagreb, kraća pauza te povratak prema BiH autobusom sa usputnim odmorima po potrebi grupe.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA 499 KM

 

DODATNE INFORMCIJE

U cijenu aranžmana je uključeno:
- Transfer autobusom visoke turističke klase na relaciji Sarajevo – Zagreb – Sarajevo
- Povratni let iz Zagreba  do Antalije
- Asistencija na aerodromu
- Transfer od aerodroma Antalija do/od hotela.
- 7x noćenje u hotelima s 4 ili 5* u dvokrevetnoj standard sobi
- 7x doručak samoposlužni bife
- Izleti prema programu u udobnim i klimatizranim autobusima
- Uključene ulaznice i stučno vođenje:
* Myra grobnice i crkva Sv. Nikole
* Efez
* Pamukkale i Hierapolis
* Antalija
- Pratilac putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
- Aerodromske takse 240,00 KM po osobi
- Doplata za polupansionsku uslugu u hotelima: 60,00 KM
- Doplata za jednokrevetnu sobu
- Fakultativni izleti
- Dodatni sadržaji i troškovi koji nisu predviđeni programom
- Piće uz obroke
- Putno zdravstveno osiguranje

Fakultativni izleti doplata na destinaciji:
Turska večer cca  45 €
Hamam cca  35 €
Vožnja brodom po rijeci Dalyan cca 39 €
Kuća Djevice Marije & selo Sirance s uključenim ručkom cca 55 €,
Aquarium u Antaliji cca 30 €

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.