PROGRAM PUTOVANJA

1. i 2.DAN (23./24.11.2018., petak/subota) SARAJEVO - BUDIMPEŠTA / KRSTARENJE
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku. U jutarnjim satima dolazak u Budimpeštu. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, kratka objašnjenja). Odlazak u hotel na check in cca 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na Plovidbu Dunavom. Plovidba u trajanju cca 1h, uz najljepši panoramski pogled na Budim i Peštu. Po završetku odlazak u hotel. Noćenje.
3.DAN (25.11.2018., nedjelja ) BUDIMPEŠTA - LOKO TOUR – ČARDA
Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak grada. Prilika da u pratnji vodiča upoznate znamenitosti grada. Ono što će Vam obilježiti upoznavanje: Ribarska kula, Trg Heroja, Andrassy ulica, Opera, Bazilika Szent Istvan, Parlament, Citadela, Brdo Gelert, i dr.). Usputna zadržavanja kod određenih objekata, fotografisanja i kratki predah. Slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Čardu, gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića uživate u trosatnom programu. Povratak u hotel. Noćenje.
4.DAN (26.11.2018., ponedjeljak) BUDIMPEŠTA / TROPICARIUM – SARAJEVO
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Budimpešti za razonodu i aktivnosti. Mogućnost odlaska u shopping centar ili fakultativni odlazak do najvećeg akvarija srednje Europe, Tropicarium-a koji se nalazi u sklopu shopping centra Campona (na periferiji Budimpešte). Ovdje boravi na stotine životinja, počevši od egzotičnih ptica, majmuna, riba, krokodila, morskih pasa i ostalih gmazova... Prošetajte tropskom prašumom, tunelima koji vode kroz akvarije... Uživajte u svijetu koji vam nije svakodnevno dostupan. Polazak prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 185 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu programa je uključeno:
- Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
- Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
- Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:
- Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
- Fakultativni izleti (Plovidba Dunavom 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Čarda 28,00 EUR, Tropicarium 15,00 EUR);
- Doplata za jednokrevetnu sobu; cca 90,00 KM;
- Provizija za kartično plaćanje na rate
- Indiviudalni troškovi;

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.