GARANTOVAN POLAZAK - POSLJEDNJA MJESTA!

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (petak 22.11.) BIH – HRVATSKA - MAĐARSKA
Polazak grupe iz Sarajeva, Zenice i Doboja u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
2.DAN (subota 23.11.) BUDAPEST PANORAMICA– KRSTARENJE DUNAVOM
Dolazak u jutarnjim satima u Budimpeštu. Po dolasku mogućnost za fakultativni obilazak grada – Budimpešta panoramica (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela). Odlazak u hotel na check in u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. Nakon odmora, mogućnost fakultativne vožnje brodom, krstarenje Dunavom ispod poznatih prelijepih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN (nedjelja, 24.11.) TRI GRADA NA OBALI DUNAVA
Doručak. Slobodno vrijeme. Slijedi fakultativni obilazak tri grada na obali Dunava: Eztergom (kraljevski grad, poznat i po imenu Ostrogon, sjedište katoličke crkve u Mađarskoj, poznat i po najvećoj katedrali u zemlji), Višegrád (sa ulaznicom) i Sentandreja, grad dobro očuvane barokne arhitekture i zanimljiv po brojnim doseljenicima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima slijedi fakultativni zajednički odlazak u Čardu gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića možete uživati u programu. Noćenje.
4./5. DAN (ponedjeljak, 25.11.) CAMPONA TROPIKARIJUM–BIH
Doručak. Poslije doručka check out iz hotela. GRATIS odlazak u tržni centar Campona uz mogućnost posjete Tropikarijumu. Tropikarijum je mjesto gdje se na najzanimljiviji način mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dijela zemlje. Obilazeći ovaj park, svakog posjetioca dijeli samo par centimetara od različitih vrsta ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, rijetkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta... Nastavak putovanja prema Hrvatskoj i BiH, sa odmorima po potrebi grupe. Dolazak u BiH planiran je u večernjim satima/ranim jutarnjim narednog dana. Kraj usluge.

    

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 199 KM

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA  229 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu uključeno:
*prijevoz autobusom visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3* u Budimpešti na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama
*pratilac putovanja
*GRATIS CAMPONA

U cijenu nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 8 KM (do 60 god)
*doplata za 1/1 sobu 100 KM
*fakultativni izleti; Panoramni obilazak Budimpešte 15 eur; Krstarenje Dunavom 15 eur; Tri grada na Dunavu sa ulaznicomu u tvrđavu u Višegradu 25 eur; Čarda 30 eur
*ulaznica u Tropikarijum
*lokalna turistička taksa
*provizija na kartično plaćanje
*ulaznice u muzeje i druge turističke objekte
*uvećanje na kartično plaćanje

Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih izleta.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.