PROGRAM PUTOVANJA

GARANTOVAN POLAZAK!!! POSLJEDNJA MJESTA U PRODAJI!!!

1.DAN (petak, 23.11.2018.) BIH
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…
2.DAN (subota, 24.11.2018.) SCS - SHOPPING
Predviđen jutarnji dolazak u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra (po izboru). Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (nedjelja 25.11.2018.) BEČ PANORAMA – ZOLOŠKI VRT
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga i pingvina - tamo živi. Dodatno slobodno vrijeme. Zajednički povratak u hotel u večernjim satima.
4.DAN (ponedjeljak, 26.11.2018.) BRATISLAVA
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea https://eurovea.sk/. Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

                

CIJENA


CIJENA ARANŽMANA 249 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
* prijevoz autobusima visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču hotel AUSTRIA TREND BOCK  4* ili sličan
*troškovi organizacije putovanja I pratilac putovanja
*posjeta SCS - u 

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi ( do 60.god)
*fakultativni izleti: (Obilazak Beča 15 Eur; obilazak Beča + Zološki vrt 35 Eur sa uključenom ulaznicom; Bratislava 10 Eur)
*provizija na kartično plaćanje
*ulaznice u muzeje i druge turističke objekte

Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih izleta.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.