PROGRAM PUTOVANJA

GARANTOVAN POLAZAK

1. dan - Sarajevo - Doha
Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu u 10:00. Let na relaciji Sarajevo – Doha QR 294 u 12:00. Planirani dolazak u Dohu u 19:15. Pasoška kontrola i transfer do hotela. (Obzirom da će stvari biti checkirane do krajnje destinacije, preporučujemo Vam da u ručnoj prtljazi ponesete stvari za ličnu higijenu, i odjeću, koja će Vam biti potrebna). Prijava u hotel. Slobodno vrijeme i noćenje.
2. i 3. dan - Doha - Bali
Doručak, odjava iz hotela i slobodno vrijeme ili fakultativno razgledanje Dohe. – Cijena će biti naknadno prezentirana. Transfer prema aerodromu u 14:30. Prijava na let za Bali, te let u 17:15. Planirano vrijeme dolaska na Bali je u 08.05 – 23.112018. Transfer do hotela i smještaj u isti. Slobodno vrijeme i noćenje.
4. - 11. dan. Bali
Doručak, Slobodan dan za uživanje u suncu, moru i prelijepim plažama, ovog prelijepog otoka, ili mogući odlazak na neki od ponuđenih fakultativnih izleta. Noćenje.
12 i 13. dan Bali - Doha - Sarajevo
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom u 20:00. Check in na let Qatar airwaysa - QR 961 u 00:30 (02.12.2018) na relaciji Denpasar - Doha. Planirani dolazak u Dohu u 05:30. Po slijetanje u Dohu, slijedi presjedanje na let za Sarajevo u 07:00. Planirano vrijeme dolaska u Sarajevo je u 11:00.

    

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 1995,00 KM
za rezervacije do 31.08.2018.

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 2399,00 KM

DODATNE INFORMACIJE

Cijena aranžmana uključuje:
*prijevoz avionom prema itinereru putovanja sa uključenim taksama
*transfere od aerodroma do hotela i nazad
*Smještaj u hotelu u Dohi na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3-4*.
*Smještaj u hotelu sa 4* na bazi 8 noćenja na Baliju na bazi nočenja sa doručkom
*Usluge i troškove organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:
*putno zdravstveno osiguranje
*fakultativne izlete i ulaznice za objekte
*provizija na kartično plaćanje

IZLETI

KINTAMANI, cjelodnevni izlet, 8 sati

Uključuje: predstavljanje tradicionalnog plesa Barong i Kris koji simboliziraju borbu dobra i zla, posjetu selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selo Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na vulkan Batur, te sveti izvor Tampak Siring - lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.

MISTIKA ISTOČNOG BALIJA, cjelodnevni izlet, 9 sati

Uključuje:posjet Kamenuhu, selo drvodjelja, Klungkungu – drvenom kraljevskom gradu u kojem se nalazi izuzetni primjerci arhitekture: Ketra Ghosa (sudnica), Hram Besakih smješten u podnožju najvišeg i najsvetijeg vulkana (3.142 m) na Baliju, Bukit Jambul i Tenganan, jedino mjesto u Indoneziji u kojem se proizvodi tkanina “geringsing”.

MAGIČNI SJEVER, cjelodnevni izlet, 9 sati

Izlet vodi put sjeverne obale, a potom do planinskih predjela do 1.200 m nadmorske visine, uključuje razgledavanje jezera Bratan i hrama Ulun Danu posvećenog boginji vode, jezera Buyan i Tamblingan (šume u okolici jezera netaknute su više od hiljadu godina) i grada Singaraja u čijoj se blizini nalazi plaža Lovina prekriven crnim pijeskom. U povratku put vodi kroz Pupuan i Antosari, duž plantaža kafe i riže. Pružit će se i prilika osvježenja kokosovim mlijekom!

NEZABORAVNI ZALAZ SUNCA, poludnevni izlet, 5 sati

Uključuje odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova – kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu!

OLEH, OLEH, shopping tura, 5 sati

Bali je raj za shopping turiste. Posjećuju se Batubulan, Mas, Celuk, Sukawati i Ubud. Mogućnost kupnje tradicionalnih balinežanskih proizvoda: predmeta od drveta, kamena, srebra i zlata, umjetničkih tvorevina, slika na svili.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.