PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, Ponedjeljak 28.12.2020.
Polazak iz Sarajeva u jutarnjim satima. Putovanje kroz BiH. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Beograd, Niš, Pirot). U večernjim satima ulazak u Bugarsku i putovanje kroz Bugarsku (Sofija, Plovdiv..)
2. DAN, Utorak, 29.12.2020.
U jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u turističko mjesto Kumburgaz, rani check in: smještaj grupe u hotel Kumburgaz Marin Princess 5*. Nakon odmora na raspolaganju vam je korištenje sadržaja u hotelu kao što su: zatvoreni bazen sa grijanom vodom, tursko kupatilo, sauna, teretana. Noćenje.
3. DAN, Srijeda, 30.12.2020.
Doručak u hotelu. Cjelodnevni fakultativni izleti uz oficijenog vodiča: Istanbul - posjeta Kapali čaršiji, Plavoj džamiji, Hipodromu, Aja Sofiji... Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Krstarenje Bosforom (fakultativno se plaća brod). Povratak u Kumburgaz u večernjim satima.
4. DAN, Četvrtak, 31.12.2020.
Doručak u hotelu. Slobodan dan. U večernjim satima mogućnost organizovanja Dočeka nove godine na brodu na Bosforu ili u nekom od klubova sa tradicionalnim plesom i muzikom ili u hotelu sa večerom i muzikom uživo – u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. SRETNA NOVA GOVA GODINA!
5. DAN, Petak, 01.01.2021.
Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju u sklopu hotela: indoor bazen, teretana, tursko kupatilo sauna. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska u Istanbul i kupovina po novogodišnjim cijenama i promocijama. Povratak u Kumburgaz u večernjim satima.
6.DAN, Subota, 02.01.2021.
Doručak u hotelu. Check out iz hotela, pripreme za polazak prema Edirnama. Edirne - drugi glavni grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i  karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz kraća zadržavanja grupe radi odmora. Noćna vožnja.
7. DAN, Nedjelja, 03.01.2021.
Nakon carinskih i pasoških  kontrola – planirani dolazak na odredište u podnevnim satima. Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 289 KM
Za prvih 20 prijava!


REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 329 KM

DODATNE INFORMACIJE

Aranžman obuhvata:
- Prijevoz modernim turističkim autobusom 
- Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 4 noćenja sa doručkom u HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5* | više informacija o hotelu možete dobiti na linku: http://www.kumburgazmarinprincess.com/    

  • zatvoreni unutarnji bazen sa grijanom vodom
  • teretana na raspolaganju gostima
  • tursko kupatilo
  • dvije saune
  • zimska bašta

- Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja,
- Obilazak Edirne

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:

  • Krstarenje Bosforom 20 €
  • Obilazak Istanbula 20 €
  • Istanbul Free Time 10 €

- Individualni troškovi
- PZO 14 KM  (24 KM za osobe od 60-75 godina)
- boravišna taksa u hotelu 1,5 €/po danu po osobi ( 6 € ili 12,00 KM za sve noći)
- Doplata za jednokrevetnu sobu 25,00 KM  po noći (100 KM za četiri noćenja)
- Doplata za posebno odabrano sjedište u autobusu 50 KM 
 

Smještaj putnika u autobusu se vrši po redoslijedu prijava.

Putnici koji imaju vlastitu policu ne moraju plaćati PZO ali su obavezni svoju policu nositi na put; eventualno liječenje i troškovi koji proisteknu iz toga - su obaveza putnika!

POTREBNA DOKUMENTACIJA:
Biometrijski Bh pasoš sa rokom važenja 150 dana od dana povratka sa putovanja.

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.