PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (utorak, 06.03.2018.) – SARAJEVO – ZENICA – MAGLAJ – DOBOJ
Satanak grupe i polazak ispred muzeja u popodnevnim satima (cca 15:00h). Vožnja kroz BiH, Hrvatsku, Italiju sa pauzama prema potrebi grupe.
2.DAN (srijeda, 07.03.2018.) RIM
Po dolasku u Rim smještaj u hotel. Kraći odmor. U predvečernjim satima u pratnji vodiča kraći obilazak grada i upoznavanje sa lokalnim običajima te načinima transporta. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (četvrtak, 08.03.2018.) RIM LOKO TOUR - VATIKANSKI MUZEJI - SRETAN 8.MART
Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak Rima u pratnji vodiča sa stručnim objašnjenjima (bus/walk tour): Piazza Venezia, spomenik Vittoru Emanuele II, Colosseum, Circus Maximus, rijeka Tibar, odlazak do trga Sv. Petra odakle se pruža pogled na i sjedište Vatikana, odlazak do fontane di Trevi, Via del Corso, Piazza Espagna i mnogih drugih... ne propustite mogućnost fakultativne posjete Vatikanskim muzejima sa neprocjenjivo vrijednom zbirkom antičkih skulptura, Pinakotekom, papskim odajama i neponovljivim Rafaelovim sobama. Pred sam kraj obilaska tiho i sa divljenjem zakoračite u Sikstinsku kapelu nakon koje vaše shvatanje umjetnosti više nikada neće biti isto. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
4.DAN (petak, 09.03.2018.) RIM / TIVOLI
Doručak. Mogućnost za fakultativni obilazak Tivolija – gradića koji se nalazi nedaleko od Rima sa posjetom Vili d’Este građevinom koji je pod zaštitom UNESCO-a, a svojom impozantnošću plijeni bajkovitim fontanama i vrtovima jedne od značajnih porodica renesansnog Rima. Povratak u hotel. Noćenje.
5. i 6.DAN (subota/nedjelja, 10./11.03.2018.) RIM / SARAJEVO
Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vrijeme. Vožnja prema BIH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u podnevnim satima. Kraj programa.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA 319 KM za rezervacije do 12.02.2018

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 349 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*prijevoz autobusom visoke turističke klase
*smještaj u hotelu Regent 4* 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom
*troškovi organizacije putovanja i pratioca

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 12 KM po osobi
*lokalna turistička taksa 3-6 Eur po noći (doplata na licu mjesta)
*Obilazak Rima 20 EUR
*Tivoli sa ulaznicom 35 EUR

*Vatikan sa ulaznicom 40 EUR

*provizija na kartično plaćanje

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.