PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (26.02.2019. UTORAK) Sarajevo, Zenica, Doboj...
Polazak u jutarnjim satima iz Sarajeva. Vožnja moderno opremljenim autobusima na relaciji BiH-Hrvatska-Slovenija-Austrija-Njemačka…Usputne pauze po potrebi grupe na svakih 2-2,5 sata. Noćnja vožnja.
2. DAN (27.02.2019. SRIJEDA) AMSTERDAM
U jutarnjim satima dolazak u Amsterdam. Slobodno vrijeme do ulaska u hotel. Check-in u hotel oko 15h, poslije čega je vrijeme predviđeno za odmor. Oko 18h polazak autobusom do Amsterdama i fakultativno razgledanje centra grada: Trg Dam, Koninklijk Paleis, Nieuwe Kerk, Berlage Beurs, De Bijenkorf, Het Nationale Monument, Madame Tussauds, Magna Plaza... Večernja šetnja po najstarijem dijelu grada, gdje se nalazi čuveni Red light district i još čuveniji coffee shop-ovi, Hash Marihuana Hemp Museum, Theatre Casa Rosso... Ludi noćni provod u nekom od klubova ili diskoteka. Povratak u hotel. Noćenje
3. DAN (28.03.2019. ČETVRTAK) AMSTERDAM
Odlazak autobusom do centra Amsterdama, šetnja duž prelijepih kanala Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, zaustavljanje na nekom od živopisnih gradskih trgova, odlazak do kvarta muzeja i fakultativna posjeta kraljevskom muzeju - Rijksmuseum, Museum Van Gogh, posjeta jednoj od najpoznatijih brusionica dijamanata... Slobodno vrijeme za samostalni obilazak grada ili za odlazak na neki od fakultativnih programa (vožnja brodićem po kanalima). Povratak u hotel. Slijedi provod u nekom od klubova ili diskoteka. Noćenje.
4. DAN (01.03.2019. PETAK) AMSTERDAM
U prijepodnevnim satima fakultativni izlet u uzbudljivo istraživanje regije Holland. Posjetiti ćemo Zaanse Schans, gdje ćete moći uživati u tradicionalnim vjetrenjačama, ručnoj izradi poznatih klompi uz jedinstven doživljaj Holandije. Samo ovdje ćete dobiti pravu predstavu o tome kako je u 17-om i 18-om vijeku izgledalo jedno prelijepo holandsko selo sa karakterističnim drvenim kućicama, drvenim mostićima, fascinantnim vjetrenjačama i prelijepo ukrašenim vrtovima, i uvjeriti se zašto je baš Zaans jedno od top destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Nakon Zanse Schansa idemo prema Volendamu, gradu koji se nalazi na samoj obali kanala i gradu koji nam donosi priču o holandskom primorskom životu i vijekovima dugoj borbi sa vodom. Zajednički odlazak do centra Amsterdama. Povratak u hotel… Slijedi provod u nekom od klubova ili diskoteka. Noćenje
5. DAN (02.03.2019. SUBOTA) AMSTERDAM
Check out iz hotela, te slijedi odlazak do grada i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na neki od ponuđenih fakultativnih izleta. Polazak prema BiH u večernjim satima. Noćna vožnja na relaciji Holandija, Njemačka, Austrija.
6. DAN (03.03.2018. NEDJELJA) SALZBURG – BiH
Posjeta Salzburgu (cca 2h). Nastavak vožnje i dolazak u BiH u kasnim večernjim satima.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA 369 KM
(ZA REZERVACIJE DO 28.01.2019.)

REDOVNA CIJENA 389 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana je uključeno:
- Prijevoz modernim turističkim autobusima
- 3 noćenja u hotelu IBIS BUDGET ZAANDAM 2* AMSTERDAM ili sličan
- Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče

U cijenu aranžmana nije uključeno:
- Putničko zdravstveno osiguranje 12KM
- Doplata za doručak 7,5EUR
- Boravišna taxa 3EUR
- Fakultativni izleti i ulaznice

Popusti i doplate:
- Treća odrasla osoba u sobi -10% popusta
- Doplata za jednokrevetnu sobu 170 KM

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.