PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (četvrtak, 17.01.2019.) BIH
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…
2.DAN (petak, 18.01.2019.) SCS – SHOPPING
Predviđen jutarnji dolazak u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra (po izboru). Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (subota, 19.01.2019.) BEČ PANORAMA – SCHONBRUNN
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn palači, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Sastanak grupe i povratak u hotel u večernjim satima.
4.DAN (nedjelja, 20.01.2019.) BRATISLAVA + Eurovea
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea (https://eurovea.sk/). Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 219 KM
(za prvih 10 rezervacija)

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 249 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
* prijevoz autobusima visoke turističke klase
*smještaj u hotelu Ibis budget 2* u centru Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom
*troškovi organizacije putovanja i pratioca putovanja
*posjeta SCS – u I Eurovei

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi ( do 60.god)
*fakultativni izleti
*doplata za sjedište po izboru 30,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjediša iza 2. vrata i sl.) u zavisnosti od raspoloživosti

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.