PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (petak, 18.01.2019.) BIH – HRVATSKA – MAĐARSKA...
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu (cca 19:30 h). Polazak u pravcu Visokog, Zenice, Doboja, Bosanskog Šamca.. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Mađarsku.. uz usputne pauze prema potrebi grupe.
2.DAN (subota, 19.01.2019.) PARNDORF + SHOPPING SCS - BEČ
Predviđen prijepodnevni dolazak u outlet Parndorf gdje možete naići na sniženja brojnih ekskluzivnih marki i brendova. Slobodno vrijeme za shopping (cca 2h), a u nastavku slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatih shopping centara u Beču. Ne samo da je najveći u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea,Primark itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Smještaj u hotel i slobodno veče za individualne aktivnosti.
3.DAN (nedjelja, 20.01.2019.) BEČ PANORAMA – SHONBRUNN
Doručak. Nakon doručka, fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča : Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativne posjete dvorcu Shonbrunn, ljetnoj rezidenciji dinastije Habsburgovaca.
Sastanak grupe i u kasnim poslijepodnevnim satima polazak prema BiH. Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima narednog dana.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 159 KM
(za prvih 10 rezervacija)
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 179 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*prijevoz autobusom visoke turističke klase
*smještaj u hotelu Ibis Budget 2*u centru Beča na bazi 1 noćenja sa doručkom (https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7098-ibis-budget-wien-messe/index.shtml)
*troškovi organizacije putovanja i pratilac putovanja
*posjeta SCS – u I Parndorfu

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 6 KM po osobi ( do 60.god)
*fakultativni izleti
*doplata za sjedište po izboru 30,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjediša iza 2. vrata i sl.) u zavisnosti od raspoloživosti

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.