POPUNJENO!

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN BIH - AUSTRIJA
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima te polazak prema Austriji (cca 21 h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Mađarske uz usputne pauze prema potrebi grupe.
2.DAN - PARNDORF + SCS SHOPPING CENTAR
Predviđen prijepodnevni dolazak u outlet Parndorf gdje možete naići na sniženja brojnih ekskluzivnih marki i brendova. Slobodno vrijeme za shopping (cca 2h), a u nastavku slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatih shopping centara u Beču. Ne samo da je najveći u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea,Primark itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Smještaj u hotel i slobodno veče za individualne aktivnosti.
3.DAN – PANORAMA BEČA - SCHONBRUNN ZOO - BIH
Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela te fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga - tamo živi.
Sastanak grupe i polazak prema BiH u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na odreište u ranim jutarnjim satima narednog dana.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 159 KM
(za prvih 10 rezervacija)

REDOVNA CIJENA 199 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
* prijevoz autobusima visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom u okolici Beča (ogledni hotel: Eventhotel Pyramide 4*)
*troškovi organizacije putovanja i pratioca putovanja
*posjeta Parndorfu i SCS – u

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 6 KM po osobi ( do 60.god)
*okvirne cijene fakultativnih izleta
(Obilazak Beča 10 Eur; obilazak Beča + Zološki vrt 30 Eur
*lokalna turistička taksa
*doplata za jednokrevetnu sobu

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.