GARANTOVAN POLAZAK

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (Subota,18.12.2021.) SARAJEVO – ZAGREB
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u subotu, u ranim jutarnjim satima – cca 03:00h (petak na subotu). Vožnja kroz BIH i Hrvatsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Po dolasku u Zagreb odlazak u jedan shopping centara u Hrvatskoj. Slijedi slobodno vrijeme za vlastite programe i shopping. Uz adventske sadržaje, decembar u Zagrebu bit će ispunjen i brojnim događanjima te je ovo odlična prilika da posjetite neki od muzeja ili jednostavno popijete kafu na zagrebačkoj špici. Ispred shopping centra sastajemo se u dogovoreno vrijeme te našim autobusom krećemo prema hotelu, gdje slijedi smještaj. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima u dogovoru sa grupom odlazak na neku od lokacija gdje centar Zagreba u decembru poprima bajkovite konture, začinjene pokojom pahuljom snijega, mirisom pečenih kestena, kuhanog vina, treptavim lampicama i božićnim pjesmama. Trg bana Jelačića - na kojem ćete pronaći prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, koje nude zagrebačke zanatlije... Zrinjevac - gdje će Vas u glazbenom paviljonu dočekati nastupi odličnih bendova koji će muzikom začiniti prekrasne decembarske večeri. Na štandovima oko paviljona pronaći ćete zanimljive unikatne suvenire i božićne ukrase koje izrađuju domaći umjetnici. U šetnji možete i isprobati neki od tradicionalnih, već pomalo zaboravljenih zagrebačkih specijaliteta. Tunel Grič, Ledeni park, na kojem možete uživati u klizalištu te muzičkom i ugostiteljskom programu. Za sve ljubitelje romantičnih šetnji starim dijelovima grada tu je program Dvorišta na Gornjem gradu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
2.DAN (Nedjelja,19.12.2021.) ZAGREB  -  SARAJEVO
Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost fakultativnog obilaska grada u pratnji vodiča: Trga bana Josipa Jelačica, Katedrale… Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u Zagrebu. Nastavak putovanja prema BiH u poslijepodnevnim satima. Vožnja kroz Hrvatsku i BiH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

**Adventski sadržaj 2021. godine zbog epidemiološke situacije bit će nešto skromniji u odnosu na prethodne godine.

   

  

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 139 KM
(Za prvih 10 rezervacija)

REDOVNA CIJENA 159 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Prijevoz modernim turističkim autobusima
*Smještaj u hotelu 3*, na bazi 1 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
*Odlazak u shopping centar
*Organizacija putovanja i pratilac putovanja;

U cijenu programa nije uključeno:
*Putničko-zdravstveno osiguranje – 4,00 KM (osobe preko 60 god. 8,00 KM)
*Lokalna turistička taksa – 3 KM – plaća se u agenciji;
*Fakultativni izleti
*Uvećanje na kartično plaćanje
*Doplata za 1/1 sobu 70 KM - na upit
*doplata za sjedište po izboru 30,00 KM (sjedišta iza vozača, sjediša iza 2. vrata i sl.) u zavisnosti od raspoloživosti

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.