PROGRAM PUTOVANJA

POSLJEDNJA MJESTA U PRODAJI!!!

1.DAN (15.12./ 22.12.2018., subota) SARAJEVO – ZAGREB
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u Subotu ranim jutarnjim satima – cca 03:00h (Petak na Subotu). Vožnja kroz BIH i Hrvatsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Po dolasku u Zagreb odlazak u jedan od najatraktivnijih shopping centara u Hrvatskoj – Arena Centar. Slijedi slobodno vrijeme za vlastite programe i shopping u radnjama poznatih svjetskih brendova. Svi oni kojima shopping nije pretjerano zanimljiv, mogu se uputiti prema centru grada, direktnom tramvajskom linijom. Uz adventske sadržaje, decembar u Zagrebu bit će ispunjen i brojnim događanjima te je ovo odlična prilika da posjetite neki od muzeja ili jednostavno popijete kahvu na zagrebačkoj špici. Ispred shopping centra Arena sastajemo se u dogovoreno vrijeme te našim autobusom krećemo prema hotelu, gdje slijedi smještaj. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima u dogovoru sa grupom odlazak na neku od lokacija gdje centar Zagreba u decembru poprima bajkovite konture, začinjene pokojom pahuljom snijega, mirisom pečenih kestena, kuhanog vina, treptavim lampicama i božićnim pjesmama. Trg bana Jelačića - na kojem ćete pronaći prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, koje nude zagrebačke zanatlije... Zrinjevac - gdje će Vas u glazbenom paviljonu dočekati nastupi odličnih bendova koji će muzikom začiniti prekrasne decembarske večeri. Na štandovima oko paviljona pronaći ćete zanimljive unikatne suvenire i božićne ukrase koje izrađuju domaći umjetnici. U šetnji možete i isprobati neki od tradicionalnih, već pomalo zaboravljenih zagrebačkih specijaliteta. Tunel Grič - koji je za javnost otvoren ovo ljeto, donosi adventski sadržaj zbog kojeg ovu skrivenu i velom mističnosti obavijenu zagrebačku lokaciju nikako ne treba propustiti. Ledeni park, na kojem možete uživati u klizalištu te muzičkom i ugostiteljskom programu. Za sve ljubitelje romantičnih šetnji starim dijelovima grada tu je program Dvorišta na Gornjem gradu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
2.DAN (16.12./ 23.12.2018., nedjelja) ZAGREB – SARAJEVO
Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost fakultativnog obilaska grada u pratnji  vodiča: Trga bana Josipa Jelačica, Katedrale… Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u Zagrebu. Nastavak putovanja prema BIH u poslijepodnevnim satima. Vožnja kroz Hrvatsku i BIH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

     

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 135 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Prijevoz modernim turističkim autobusima
*Smještaj u hotelu Puntijar 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
*Odlazak u shopping centar Arena;
*Organizacija putovanja i pratilac putovanja;

U cijenu programa nije uključeno:
*Putničko-zdravstveno osiguranje – 2,00 KM po danu/osobi do 60god.;
*Lokalna turistička taksa – 1,00 EUR – plaća se u hotelu;
*Fakultativni izleti; provizija na kartično plaćanje
*Doplata za 1/1 sobu 70 KM
*doplata za sjedište po izboru 30,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjediša iza 2. vrata i sl.) u zavisnosti od raspoloživosti

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.