PROGRAM PUTOVANJA

1 DAN (petak, 27.04.2018.) SARAJEVO , ZENICA, DOBOJ...
Sstanak grupe ispred Zemaljskog muzeja i polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju uz pauze prema potrebi grupi.
2 DAN (subota, 28.04.2018.) BEČ
…sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku u Beč, slijedi odlazak u neki od poznatih shopping shopping centara. Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Odlazak ka hotelu. Check in u sobe od 14.00h..Slijedi fakultativni izlet razgledanja Beča : Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada. Odlazak u hotel. Noćenje.
3 DAN (nedjelja, 29.04.2018.) SCHONBRUNN
Doručak. Nakon doručka, polazak do centra i nastavak obilaska grada… Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gdje možete osjetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje
4 DAN (ponedjeljak, 30.04.2018.) BEČ – BIH
Doručak. Check out iz hotela i zajednički polazak prema gradu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Beču, ili fakultativni odlazak na DONAU TURM (Dunavski toranj 252m), najviše građevine Austrije iz čijeg se rotirajućeg restorana pruža nezaboravan pogled na čitav grad i okolinu. Slijedi Polazak prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima idućeg dana.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 249 KM
(za prvih 10 rezervacija, a najkasnije za rezervacije do 31.03.2018.)
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 299 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Prijevoz autobusom visoke turističke klase
*Smještaj u hotelu Stadthotel Hoffinger 3* ili sličnom– na bazi 2 noćenja sa doručkom
*Troškovi organizacije i pratioca putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*Fakultativni izleti: Beč panoramica 15 EUR, Schönbrunn 25 EUR, Donauturm 15 EUR
*Putno zdravstveno osiguranje 8KM

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.