PROGRAM PUTOVANJA

1.I 2.dan BIH –ČEŠKA
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel - cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativno razgledanje grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tinova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu, Stara židovska gradska kuća, Staronova sinagoga. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme ili mogućnosti za fakultativni odlazak u neki od najpoznatijih restorana ili pivnica u Pragu. Noćenje.
3.dan Drezden - Doček Nove godine
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Drezden. Cijelodnevni izlet u Drezden koji je udaljen od Praga 160 km. Drezden je poznat kao grad umjetnosti i kulture. Mnogi su kulturni spomenici obnovljeni nakon 2. Svjetksog rata. Najpoznatija je zgrada opere Semperoper te protestantska crkva Frauenkirche. Značajna je i katolička katedrala Hofkirche. Sačuvan je dresdenski dvorac iz 15. st. koji je bio sjedište saskih vojvoda, knezova i kraljeva. Povratak u Prag. U večernjim satima odlazak na glavni trg na Doček Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan Prag - loko tour - plovidba - Doček Nove godine
Doručak. Nastavak fakultativnog razgledanja grada započetog prvog dana: Hradčani, Kraljevski dvorac, smjena straže, Predsjednička palata, crkva Sv. Đorđa, Karlov most, spomenik Karlu IV, Rudolfinum. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni odlazak na jednosatnu plovidbu Vltavom. Doživite jedinstveni osjećaj krstarenja ovom magičnom rijekom i upoznajte se sa glavnim znamenitostima grada. Slobodno vrijeme.
5.i 6.dan Prag - Beč – odredište
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Beču cca 09:00h. Po dolasku mogućnost za fakultativni panoramski obilazak grada. Slobodno vrijeme. Nakon kraćeg odmora u centru grada, nastavak putovanja prema BiH. Noćna vožnja... Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima. Kraj programa

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA  345 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Prijevoz modernim autobusima (klima, TV/DVD, WC);
*Smještaj u Pragu u hotelu ILF 3* ili sličan na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
*Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60.god.);
*Turistička taksa – cca 2,00 EUR po osobi/noći;
*Fakultativni izleti (opcija će biti dostupna u toku putovanja):
*Provizija za kartično plaćanje
*Doplata za 1/1 sobu 230 KM

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.