PROGRAM PUTOVANJA

1. i 2.DAN (petak/subota, 28./29.12.2018.)BIH – HRVATSKA - SLOVENIJA – PRAG
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Smještaj u hotel - cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativno razgledanje grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tinova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu, Stara židovska gradska kuća, Staronova sinagoga. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme ili mogućnosti za fakultativni odlazak u neki od najpoznatijih restorana ili pivnica u Pragu. Noćenje.
3.DAN (nedjelja, 30.12.2018.) PRAG – LOKO TOUR - PLOVIDBA – SHOPPING
Doručak. Nastavak fakultativnog razgledanja grada za početog prvog dana: Hradčani, Kraljevski dvorac, smjena straže, Predsjednička palata, Katedrala Sv. Vita, crkva Sv. Đorđa, Karlov most, spomenik Karlu IV, Rudolfinum. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni odlazak na jednosatnu plovidbu Vltavom. Doživite jedinstveni osjećaj krstarenja ovom magičnom rijekom i upoznajte se sa glavnim znamenitostima grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
4.DAN (ponedjeljak, 31.12.2018.) DREZDEN - DOČEK NOVE GODINE
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Drezden. Cijelodnevni izlet u Drezden koji je udaljen od Praga 160 km. Drezden je poznat kao grad umjetnosti i kulture. Mnogi su kulturni spomenici obnovljeni nakon Drugog Svjetskog rata. Najpoznatija je zgrada opere Semperoper te protestantska crkva Frauenkirche. Značajna je i katolička katedrala Hofkirche. Sačuvan je dresdenski dvorac iz 15. st. koji je bio sjedište saskih vojvoda, knezova i kraljeva. Povratak u Prag na Doček Nove 2019.godine. Povratak u hotel. Noćenje.
5. i 6.DAN (utorak/srijeda, 01./02.01.2018.) BEČ – ODREDIŠTE
Doručak. Nakon doručka izlazak iz hotela i polazak ka BiH. Usputna pauza u Beču, te mogućnost za fakultativni panoramski obilazak grada. Slobodno vrijeme. Nakon kraćeg odmora u centru grada, nastavak putovanja prema BiH. Noćna vožnja... Dolazak na odredište u ranim jutarnjim satima.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 305,00 KM
(za uplate do 15.11.2018.)

REDOVNA CIJENA PROGRAMA  355,00 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu programa je uključeno:
- Prijevoz modernim autobusima 
- Smještaj u Pragu u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom, u sobama 1/2 i 1/3
- Organizacija putovanja i vodička služba

U cijenu programa nije uključeno:
- Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60.god.)
- Fakultativni izleti (prezentovati će se u toku putovanja)
- Provizija za kartično plaćanje na rate
- Indiviudalni troškovi

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.