PROGRAM PUTOVANJA

1.I 2. DAN (30.12. i 31.12.019.) SARAJEVO – BUDIMPEŠTA – DOČEK NOVE GODINE
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima – cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Mađarsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, uz kratka objašnjenja vodiča oko zamjene novca i transfera). Odlazak u hotel u podnevnim satima - cca 14:00h. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Doček Nove godine na Čardu, gdje ćemo uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića ući u novu 2020.g. ili slobodno vrijeme za doček na trgu. Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN (01.01.2020.) BUDIMPEŠTA - LOKO TOUR – PLOVIDBA
Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela su dio onoga što Vas očekuje. Kraći predah, slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na plovidbu, odakle se pruža fascinantna slika Budima i Pešte. Povratak u hotel. Noćenje.
4.DAN (02.01.2020.) BUDIMPEŠTA – SARAJEVO
Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost odlaska u shopping centar ili slobodno vrijeme u gradu. Polazak prema Sarajevu u poslijepodnevnim satima – cca 15:00h. Vožnja kroz Hrvatsku i BIH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 235 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Prijevoz autobusima visoke turističke klase
*Smještaj u Budimpešti, u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
*Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
*Turistička taksa – cca 2,00 EUR po osobi/noći;
*Fakultativni izleti (Plovidba Dunavom 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Doček Nove godine na Čardi cca 80-100,00 EUR, Čarda 35,00 EUR);
*Provizija za kartično plaćanje

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.