PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA
1.I 2.dan BIH – Budimpešta
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima – cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Mađarsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, uz kratka objašnjenja vodiča oko zamjene nova i transfera). Odlazak u hotel u podnevnim satima - cca 14:00h. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Doček Nove godine na Čardu, gdje ćemo uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića ući u novu 2020.g. ili slobodno vrijeme za doček na trgu. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan Budimpešta / loko tour – krstarenje
Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela su dio onoga što Vas očekuje. Kraći predah, slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na plovidbu, odakle se pruža fascinantna slika Budima i Pešte. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan Budimpešta / Tropicarium – Miniversum
Doručak. Mogućnost za fakultativnu posjetu Tropicariumu - mjestu gdje se na najzanimljiviji način mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dijela zemlje, gdje ćete usputno vidjeti: različite vrste ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, rijetkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta... Po završetku mogućnost za fakultativnu posjetu Miniversumu - muzej sa minijaturama znamenitosti i spomenika Budimpešte i Mađarske općenito. Većina minijatura imaju i interaktivne zaslone koji vam omogućuju da ponešto i naučite o svakoj od tih znamenitosti. Minijature su toliko detaljne i precizne da čak možete vidjeti sitne ljude u različitim scenama. Slobodno vrijeme. Noćenje.
5.dan Budimpešta – odredište
Doručak. Odjava iz hotela. Mogućnost odlaska u shopping centar ili slobodno vrijeme u gradu. Polazak prema Sarajevu u poslijepodnevnim satima – cca 15:00h. Vožnja kroz Hrvatsku i BIH uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CIJENA

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 295 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu programa je uključeno:
*Prijevoz autobusima visoke turističke klase (klima, WC, TV/DVD);
*Smještaj u Budimpešti, u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
*Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:
*Putničko zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god);
*Turistička taksa – cca 2,00 EUR po osobi/noći;
*Fakultativni izleti (Plovidba Dunavom 15,00 EUR, Loko tour 15,00 EUR, Doček Nove godine na Čardi cca 80-100,00 EUR, Čarda 35,00 EUR);

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.