GARANTOVAN POLAZAK - POSLJEDNJA MJESTA!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (Četvrtak, 30.12.2021.) BIH – HRVATSKA - MAĐARSKA
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima – cca 22:00h. Vožnja preko Kaknja, Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Mađarsku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima.
2. DAN (Petak, 31.12.2021.) BUDIMPEŠTA - DOČEK NOVE GODINE
Zajednički odlazak u Vaci ulicu (jednu od najljepših ulica Budimpešte, uz kratka objašnjenja vodiča oko zamjene novca i transfera). Odlazak u hotel u podnevnim satima - cca 14:00h. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na Doček Nove godine na Čardu, gdje ćemo uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića ući u novu 2022.godinu, ili slobodno vrijeme za doček na trgu. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN (Subota, 01.01.2022.) BUDIMPEŠTA - LOKO TOUR - KRSTARENJE 
Doručak. Slobodno vrijeme. Mogućnost za fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela su dio onoga što Vas očekuje. Kraći predah, slobodno vrijeme. U predvečernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na plovidbu, odakle se pruža fascinantna slika Budima i Pešte. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN (Nedjelja, 02.01.2022.) BUDIMPEŠTA- TRI GRADA NA OBALI DUNAVA
Doručak. Slobodno vrijeme. Slijedi fakultativni obilazak tri grada na obali Dunava: Eztergom (kraljevski grad, poznat i po imenu Ostrogon, sjedište katoličke crkve u Mađarskoj, poznat i po najvećoj katedrali u zemlji), Višegrád (sa ulaznicom) i Sentandreja, grad dobro očuvane barokne arhitekture i zanimljiv po brojnim doseljenicima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.
5. DAN (Ponedjeljak, 03.01.2022.) CAMPONA - TROPICARIUM - BIH
Doručak. Poslije doručka check out iz hotela. GRATIS odlazak u tržni centar Campona uz mogućnost posjete Tropikarijumu. Tropikarijum je mjesto gdje se na najzanimljiviji način mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dijela zemlje. Obilazeći ovaj park, svakog posjetioca dijeli samo par centimetara od različitih vrsta ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, rijetkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta... Nastavak putovanja prema Hrvatskoj i BiH, sa odmorima po potrebi grupe. Dolazak u BiH planiran je u večernjim/ranim jutarnjim satima narednog dana. Kraj usluge.

CIJENA


CIJENA ZA NAREDNIH 5 REZERVACIJA 325 KM


CIJENA ARANŽMANA 359 KM - PLAĆANJE DO 12 RATA Unicredit i Raiffeisen shopping karticama

 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu programa je uključeno:
*Prijevoz autobusima visoke turističke klase 
*Smještaj u Budimpešti, u hotelu Danubius Hotel Arena 4* (cca 4km od centra) na bazi 3 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
*Korištenje wellnesa 
*Organizacija putovanja i vodička služba;

U cijenu programa nije uključeno:
*Putničko zdravstveno osiguranje 10 KM (20 KM za putnike preko 60god);
*Turistička taksa – cca 2,00 EUR po osobi/noći;
*Fakultativni izleti, okvirne cijene: Krstarenje Dunavom 15 EUR, Loko tour 15 EUR, Doček Nove godine na Čardi  80-100 EUR, Tri grada na Dunavu sa ulaznicom u u tvrđavu u Višegradu 25 EUR)

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.