OPIS

U ovom lijepom hotelu s vlastitom plažom,30 min. vožnje od povijesnog grada Dubrovnika, nudimo Vama i Vašoj obitelji ugodan i okrepljujući odmor.
U jedinstvenoj "all inclusive" cijeni sadržan je udoban smještaj u sobama s pogledom na prekrasni zaljev, raznovrsna rekreacija, animacija za sve uzraste, k tome svi obroci pripravljeni od vrsne kuharske ekipe i izbor točenih pića tokom čitavog dana. 
Hotel Osmine **** posluje kao "all inclusive", što znači da paket u jedinstvenoj cijeni sadrži: smještaj, tri obroka i međuobroke, izbor domaćih točenih pića, korištenje igrališta i rekvizita za rekreaciju, brigu o djeci (dječji klub) i animaciju.
Hotel ima vlastitu pješčanu i šljunkovitu plažu, otvoreni bazen s morskom vodom, parkiralište, prodavaonicu suvenira, frizerski salon, praonicu rublja, salu za sastanke do 80 osoba.
Gostima se pružaju mogućnosti raznovrsnih izleta autobusom ili brodom: Dubrovnik, Ston, Korčula, Mostar, Međugorje, Elafitski otoci, Mljet, Trsteno (Arboretum), sela u zaleđu.
Hotel nije pogodan za osobe s otežanim kretanjem zbog brojnih stepenica!

CIJENE


Cijene u tabeli izražene su u KM po osobi po noći na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2019 godinu:

SOBA 27.04.-05.05.2019.
1/2 120

Minimalan boravak 3 noći!

Popusti:
- 1. dijete do 13,99 god uz dvoje odraslih GRATIS

 

U CIJENU NIJE UKLJUČENA BORAVIŠNA TAKSA KOJA IZNOSI 3 KM PO OSOBI PO NOĆI. DJECA DO 12 GODINA NE PLAĆAJU TAKSU A DJECA OD 12-18 GODINA PLAĆAJU 50% BORAVIŠNU TAKSU.

 

NAČIN PLAĆANJA

1. Avansna uplata od 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana prije putovanja.

2. Plaćanje putem kreditnih kartica Unicredit Banke do 6 mjesečnih rata uz dodatnu proviziju od 6,5%.