PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (četvrtak, 28.12.2017.) Sarajevo – Beograd - Moskva
Okupljanje na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u 13:10h. Čekiranje, pasoške i carinske formalnosti… Let na relaciji Sarajevo-Beograd u 15.10h. Slijetanje na aerodrom Nikola Tesla u 16:00h po loka. U 17.00h let na relaciji BEOGRAD – MOSKVA . Slijetanje u Moskvu u 21:50h. Transfer i check in u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.
2.-4. DAN (petak-nedjelja 29.12.-31.01.2017.) MOSKVA
Doručak. Mogucnost organizacije fakultativnog izleta Moskva Panoramica: Obilazak grada autobusom uz naseg vodica: Lenjinske gore, Moskovski Univerzitet, Park Pobjede, Hram Hrista Spasitelja, Novodjevičanski manastir... U nastavku dana mogućnost organizovanja fakultativne posjete teritoriji KREMLJA: crkve Sv.Uspenja, Sv.Blagovještenja i Sv.Arhangela (sa ulaskom u jednu od crkava). Izlet podrazumjeva i obilazak Oružane palate, istorijsko-kulturnog muzeja moskovskog Kremlja, Carske riznice sa eksponatima starih ruskih juvelira… SVECANA VECERA za NOVOGODIŠNJU NOĆ: Mogućnost organizacije odlaska u neki od tradicionalnih ruskih restorana uz veceru i pice, ili po odlazak na trg. SRETNA NOVA GODINA !!! Provod do ranih jutarnji sati. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN (ponedjeljak, 01.01.2018.) Moskva – Beograd - Sarajevo
Doručak. Check out hotela.Transfer do hotela. Check in, pasoske I carinske formalnosti. Let na relaciji Moskva – Beograd sa polaskom u 11.50h, i slijetanjem u Beograd u 12.50 h po lokalnom vremenu. Let na relaciji Beograd – Sarajevo 13.50, sa slijetanjem u Sarajevu u 14.40.h

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 899 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*avioprijevoz na relaciji Sarajevo-Beograd –Moskva-Beograd-Sarajevo
*4 noćenja s doručkom u hotelu Moscow Holiday 4* ili sličnom
*transferi modernim turističkim autobusima na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
*troškovi organizacije i pratioca putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*aerodromske takse 175 KM
*fakultativni izleti i ulaznice u muzeje
*obavezno putničko zdravstveno osiguranje 10 KM
*eventualna doplata za 1/1 sobu 200 KM

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.